Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Konec večírků a návštěv klubů či barů. Mladá generace vyznává jiný životní styl
Konec večírků a návštěv klubů či barů. Mladá generace vyznává jiný životní styl Životní styl mladých lidí se mění, už tolik nevyhledávají bujarý noční život jako předchozí generace. Této proměně návyků a priorit se začal přizpůsobovat i byznys.
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Covid má nový hlavní příznak, upozornil britský epidemiolog Tim Spector. Omikron poznáte podle bolesti v krku
Covid má nový hlavní příznak, upozornil britský epidemiolog Tim Spector. Omikron poznáte podle bolesti v krku S podzimními měsíci přichází nová vlna covidu, podobně jako tomu bylo v loňském roce. Nakažených přibývá nejen v Česku. S nastupující vlnou omikronu se potýkají třeba i ve Velké Británii, kde zaznamenali nový hlavní příznak omikronu. Tento symptom popsal britský epidemiolog Tim Spector, který je vedoucím monitorovacího projektu Zoe Covid Symptom.
Článek
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů Pokud jde o zdravý jídelníček, ze všech stran neustále slyšíme, že bychom do něj měli zařadit výrazný podíl ovoce a zeleniny. Tyto plody mají pozitivní dopad na naše zdraví, o tom žádná. Kolik bychom však měli sníst ovoce a zeleniny v průběhu jednoho dne? WHO mluví o pěti porcích, některé vědecké studie však doporučují ještě vyšší množství.
Článek
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka?
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka? Topná sezona běží na plné obrátky. Jaká je tedy optimální teplota v bytě či v domě? Není tajemstvím, že ideální pokojová teplota v zimě se liší místnost od místnosti. Taková ložnice či dětský pokoj jsou v tomto ohledu ještě specifičtější. Ideální teplotu na spaní byste měli rozlišovat i podle toho, zda v místnosti spí dospělí, děti či miminka.
Článek
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů Okurková voda patří k oblíbeným nápojům během parných letních dnů. Ze salátové okurky a čisté vody připravíte velmi lehce osvěžující nápoj plný vitamínů a minerálů, který skvěle chutná i bez cukru. Velkým benefitem také je, že vás okurková voda v parném létě nejen osvěží, ale pomůže vám i při hubnutí.
Článek
Brazilská dívka Lorena Assis vážila 120 kilogramů. Nyní vypadá jako modelka
Brazilská dívka Lorena Assis vážila 120 kilogramů. Nyní vypadá jako modelka Nad proměnou Brazilky Loreny Assis se tají dech. Tato dívka ještě nedávno vážila 120 kilogramů. Se svou obezitou bojovala celý rok a půl, v průběhu této doby vlastními silami shodila 45 kilogramů. Lorena Assis tvrdí, že když máte pevnou vůli, nic není nemožné. Právě proto se na Instagramu stala inspirací pro další dívky, které bojují s kily navíc.
Článek
Chuť na sladké: Co ji způsobuje a jak se jí zbavit
Chuť na sladké: Co ji způsobuje a jak se jí zbavit Honí vás neustálá chuť na sladké? Potom byste měla vědět, že rafinovaný cukr neprospívá ani vaší postavě, ani vašemu celkovému zdraví. Chtěla byste tentokrát odolat? Máme pro vás jednoduché triky, prostřednictvím kterých můžete s chutí na sladké účinně bojovat.
Článek
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky
Šípkový sirup za studena: Je skvělý do limonád, na palačinky i jako poleva na moučníky Červené šípky působí díky vysokému obsahu vitaminů a minerálů proti chřipce a nachlazení. Dokážou také výborně posílit imunitu. Užívat je přitom nemusíte pouze ve formě čaje. Zkuste si pochutnat také na lahodném šípkovém sirupu. Jelikož šípková sezona opět klepe na dveře, přinášíme vám recept na ten nejlepší šípkový sirup připravovaný za studena.
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Co nedělat po ránu? Vyhněte se těmto věcem a budete mnohem produktivnější
Co nedělat po ránu? Vyhněte se těmto věcem a budete mnohem produktivnější Je ráno. Po zazvonění budíku vás čeká zase další nový den, který strávíte ve škole nebo v práci. Chcete-li jej zužitkovat opravdu na maximum a mít večer radost z dobře odvedené práce, můžete pro to něco udělat hned zrána. Abyste nový den prožili skutečně produktivně a vytěžili z něj co nejvíc, rozhodně ráno nedělejte následující činnosti.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Britská mutace koronaviru zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7. S tímto zjištěním přišli vědci z londýnské Imperial College
Britská mutace koronaviru zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7. S tímto zjištěním přišli vědci z londýnské Imperial College Mutace koronaviru, která se v listopadu 2020 objevila ve Velké Británii, je mnohem nakažlivější nežli ostatní kmeny koronaviru SARS-CoV-2. Že se britský kmen koronaviru umí šířit opravdu lavinovitě, potvrdila studie vědců z londýnské Imperial College. Podle nich britská mutace covidu-19 zvyšuje reprodukční číslo R o 0,4 až 0,7.
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Koronavirus v Česku nabírá na síle: Ve středu 30. června přibylo 151 nakažených, reprodukční číslo R vzrostlo na 1,2
Koronavirus v Česku nabírá na síle: Ve středu 30. června přibylo 151 nakažených, reprodukční číslo R vzrostlo na 1,2 Česko se aktuálně potýká se zhoršující se epidemiologickou situací, za kterou je zodpovědné zejména komunitní šíření mutace delta. Hygienici ve středu 30. června 2021 odhalily 151 nových nákaz koronavirem, ve srovnání s předchozím týdnem začal počet nakažených výrazněji narůstat. Zvýšilo se také reprodukční číslo R, a to na hodnotu 1,2.