Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky Říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. Jenže, co když jste to během silvestrovských oslav přepískli s alkoholem a první den v novém roce se vzbudíte s pořádnou kocovinou? Nejlepším lékem na tenhle poalkoholový stav je několik osvědčených novoročních vyprošťováků. Vyzkoušejte je, dostanou vás opět do formy!
Článek
Respirátory a chirurgické roušky jsou povinné od 25. února. Kde je musíme nosit?
Respirátory a chirurgické roušky jsou povinné od 25. února. Kde je musíme nosit? Česká vláda během dlouhého večerního jednání v pondělí 22. února rozhodla, že respirátory a chirurgické roušky musíme nosit od čtvrtka 25. února. Tyto ochranné pomůcky dýchacích cest jsme si měli původně začít nasazovat již od úterý 23. února. Na kterých místech budou respirátory či chirurgické roušky povinné? A jak to bude v případě dětí?
Článek
Kraken - příznaky: Co víme o nové mutaci covidu XBB.1.5?
Kraken - příznaky: Co víme o nové mutaci covidu XBB.1.5? Světem se nezadržitelně šíří nová mutace covidu XBB.1.5, která dostala neoficiální označení Kraken podle mýtického mořského monstra. Co o tomto novém typu omikronu víme a jaké má Kraken příznaky?
Článek
Zastaví koronavirus teplé počasí? Dle nové studie ano
Zastaví koronavirus teplé počasí? Dle nové studie ano Podle nové studie zbrzdí koronavirus teplé počasí. Číňané analýzou zdravotnických, sociologických a meteorologických dat ověřili předpoklad, že vysoká teplota a vlhkost chorobu zastaví.
Článek
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása Snad každá z nás si hrála s barbínami a chtěla být dokonalá stejně jako ony. Barbie panenky současnosti však nezobrazují pouze ideál krásy. Dokazuje to nová kolekce Barbie Fashionistas, kterou společnost Mattel vydala pro rok 2020. Její součástí je panenka s protézou, poruchou kožního pigmentu nebo holou hlavou.
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
Konec respirátorů v obchodech a jiných vnitřních prostorách od 14. 3. Platí však několik výjimek
Konec respirátorů v obchodech a jiných vnitřních prostorách od 14. 3. Platí však několik výjimek Od pondělí 14. 3. přestává až na několik výjimek platit povinnost nosit respirátory a roušky ve vnitřních prostorách. Ochranu nosu a úst odložíme například v obchodech, divadlech, kinech nebo na úřadech. Respirátory nebudou povinné také na pracovišti a roušky nemusí nosit ani děti a studenti ve školách. Přesto zůstává v platnosti několik výjimek.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá?
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá? Každý nový den odstartujte jednou lžičkou medu. Pochutnáte si, svému tělu dodáte energii a výrazně prospějete i svému zdraví a kráse. Med je totiž zázračným elixírem, který obsahuje vitaminy, minerály, enzymy, aminokyseliny a také antioxidanty. Pro lidské tělo má zkrátka řadu výhod. Proč byste jej tedy neměli jíst jenom v období chřipek?
Článek
Česká maminka upozorňuje na nebezpečí syndromu multisystémové zánětlivé odpovědi. Její 2letá dcerka je po prodělaném covidu-19 v nemocnici
Česká maminka upozorňuje na nebezpečí syndromu multisystémové zánětlivé odpovědi. Její 2letá dcerka je po prodělaném covidu-19 v nemocnici Nový koronavirus představuje velké nebezpečí také pro děti. Na tuto skutečnost upozorňuje česká maminka Lucie M., jejíž dvouletá dcerka Sofie se aktuálně nachází se syndromem multisystémové zánětlivé odpovědi (PIMS-TS) v nemocnici v pražské Motole. Tato žena veřejně apeluje na Facebooku, abychom koronavirus nepodceňovali ani nezlehčovali.
Článek
Příznaky koronaviru u dětí: Covid-19 se u nich projevuje průjmem, zvracením i křečemi v břiše, tvrdí severoirští vědci
Příznaky koronaviru u dětí: Covid-19 se u nich projevuje průjmem, zvracením i křečemi v břiše, tvrdí severoirští vědci Nový koronavirus se u dětí zpravidla projevuje bezpříznakově nebo velmi mírně. Podle studie vědců ze Severního Irska však děti nemusí mít horečku, celkovou slabost, rýmu ani kašel. Upozorňují, že u nejmladších pacientů projevy covidu často souvisí i s průjmem, zvracením a křečemi v břiše.
Článek
V Dánsku se vyskytla nová mutace koronaviru s nižší citlivostí na protilátky. Pochází od norků
V Dánsku se vyskytla nová mutace koronaviru s nižší citlivostí na protilátky. Pochází od norků Nový koronavirus mutuje. O této skutečnosti svědčí zmutovaný koronavirus pocházející od norků, který se objevil v Dánsku. Vědci se domnívají, že covid-19 na dánských farmách během léta přeskočil z farmářů na norky, jeho nová mutace následně opět přešla na člověka. Dánská vláda nařídila zlikvidovat všechny chovy čítající až 17 milionů norků.
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.