Kategorie Recepty

Článek
Čtyři základní typy omáček, které musí znát každá hospodyňka
Čtyři základní typy omáček, které musí znát každá hospodyňka Věděli jste, že většina omáček vychází ze čtyř základních receptů? Jedná se o omáčku bílou, hnědou, světlou a o bešamel. Do těchto základů se pak přidávají další ingredience podle toho, jakou omáčku chcete ve výsledku získat. Tak si pojďme ukázat čtyři hlavní omáčkové recepty.
Článek
Recepty od maminky: důlkové koláčky
Recepty od maminky: důlkové koláčky Co budete potřebovat: 25dkg sádla 25dkg cukru moučka  30dkg hladké mouky 5dkg kakaa  marmeládu (nejlépe malinovou, višňovou nebo z červeného rybízu) Postup: Všechny suroviny zpracujeme na hladké těsto a dáme na dvě…
(480) Načíst více