Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Brazilská blogerka zhubla 90 kilogramů: Bandáž žaludku jí dala šanci na nový život
Brazilská blogerka zhubla 90 kilogramů: Bandáž žaludku jí dala šanci na nový život Dříve bojovala s obezitou a marně toužila po tom, aby se po ní na ulici otáčeli muži. Dnes je z ní sexy dračice, která má díky svému inspirativnímu životnímu příběhu na Instagramu takřka milion sledujících. Řeč je o brazilské blogerce Jessice Valitutto, která se díky ztrátě 90 kilogramů změnila k nepoznání.
Článek
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy Na světě není snad nikdo, kdo by nemiloval krásně křupavou a opečenou slaninku, kterou si můžete dopřávat klidně každé ráno ke snídani. Jenže smažení slaniny může být někdy zbytečně zdlouhavý a kvůli prskajícímu oleji nebezpečný proces. Naštěstí pro všechny milovníky této pochoutky existuje mnohem jednodušší způsob, který vám dnes odhalíme.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem K nejoblíbenějším podzimním plodům jednoznačně patří dýně hokaido. Nejen, že má příjemnou chuť a obsahuje značné množství vitamínů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek. Tento druh dýně má také různorodé využití. Máme pro vás ochutnávku zdravých receptů z dýně hokaido, které si doma můžete připravit i vy.
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Ještěd – manšestrové oblouky už v 7:30
Ještěd – manšestrové oblouky už v 7:30 Hlavním letošním „esem v rukávu“ Ještědu je bezesporu sjezdovka Nová Skalka, která kromě moderních parametrů nabídne i neokoukatelný pohled na Liberec, a to nejen ve dne, ale i pod rouškou tmy při večerním lyžování. Na této sjezdovce se zároveň odehrává populární Fresh Track neboli první stopa na panenském manšestru.
Článek
Jste stále single? Tak to změňte
Jste stále single? Tak to změňte Kdo by netoužil po pravé a skutečné lásce. Jenže čekání na naši vysněnou polovičku se může někdy zdát nekonečné. Jestliže i vám se nedaří najít někoho, s kým by měl vztah smysl, možná si ve svém životě vytváříte překážky, které tomu brání. Láska není složitá věc a takhle byste na to měly i pohlížet a dodržovat tato následující pravidla.
Článek
Kocour Aslan se narodil se čtyřma ušima. Nikdo jej nechtěl, před rokem však našel milující domov
Kocour Aslan se narodil se čtyřma ušima. Nikdo jej nechtěl, před rokem však našel milující domov Dva roky starý kocourek Aslan pocházející z americké Pensylvánie je skutečnou raritou. Přišel totiž na svět se čtyřma ušima. Kvůli této genetické mutaci strávil dlouhý rok ve zvířecím útulku. Avšak i on se dočkal svého páníčka a našel milující domov.
Článek
Toužíte po mladistvém vzhledu? Dodá vám ho správně zvolený účes i barva vlasů
Toužíte po mladistvém vzhledu? Dodá vám ho správně zvolený účes i barva vlasů Milé dámy, co si budeme nalhávat, roky nám nikdo neubere a tak, jak se mění naše tělo, mění se i naše vlasy. Bujné husté kadeře začínají řídnout, stříbrné pramínky nám sice sluší, ale bez nich se rády obejdeme. Podle mínění kadeřníků nám dobře zvolený účes a barva mohou ubrat na vzhledu až deset let. No, kdo by nechtěl vypadat mladší?
Článek
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí Pamatujete si na fiktivního ženicha Radka Stöbera, který byl jedním z protagonistů televizního pořadu Svatba na první pohled? Tento muž marně toužil po lásce, kterou mu jeho fiktivní manželka Simona Míková nebyla schopná dát. Jak se má Radek Stöber dnes? Zdá se, že má po svém boku konečně pravou ženu, která jej miluje.