Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Rok 2023 podle čínského horoskopu: Rok vodního králíka 2023 bude šťastný a přinese pokojnou a trpělivou energii
Rok 2023 podle čínského horoskopu: Rok vodního králíka 2023 bude šťastný a přinese pokojnou a trpělivou energii V neděli 22. ledna 2023 započal Čínský nový rok 2023, který je Rokem králíka (nebo přesněji vodního králíka). Chcete vědět, co nás v roce 2023 podle čínského horoskopu čeká? Následující období bude v našich životech šťastnější a zažijeme i spoustu pozitivních změn. Čínský horoskop zkrátka říká, že nás čekají lepší časy.
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let Agafya Lykova si díky svému způsobu života vysloužila přezdívku "nejosamělejší žena na světě". Tato 76letá žena pobývá celý život v ústraní sibiřských hor. Jelikož se začala její chalupa rozpadat, ruský miliardář Oleg Deripaskov se rozhodl, že jí zafinancuje nový domov.