Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Jste stále single? Tak to změňte
Jste stále single? Tak to změňte Kdo by netoužil po pravé a skutečné lásce. Jenže čekání na naši vysněnou polovičku se může někdy zdát nekonečné. Jestliže i vám se nedaří najít někoho, s kým by měl vztah smysl, možná si ve svém životě vytváříte překážky, které tomu brání. Láska není složitá věc a takhle byste na to měly i pohlížet a dodržovat tato následující pravidla.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí Pamatujete si na fiktivního ženicha Radka Stöbera, který byl jedním z protagonistů televizního pořadu Svatba na první pohled? Tento muž marně toužil po lásce, kterou mu jeho fiktivní manželka Simona Míková nebyla schopná dát. Jak se má Radek Stöber dnes? Zdá se, že má po svém boku konečně pravou ženu, která jej miluje.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala
Monika Bagárová vyznala svému novému příteli lásku: Potkala jsem anděla, napsala Zpěvačka Monika Bagárová má nového přítele a znovu konečně září štěstím. Své nové lásce, kterou je podnikatel z Karlových Varů Leonard Lekaj, poprvé veřejně vyznala lásku na Instagramu. Napsala o něm mimo jiné, že potkala anděla.
Článek
Přežitý vztah: Týká se i vás?
Přežitý vztah: Týká se i vás? Když jste s partnerem začali randit, byli jste až po uši zamilovaní. Po nějaké době jste spolu začali bydlet a usadili se. Jak to máte nyní? Pokud máte pocit, že žijete vedle sebe, a ne spolu, jde o velmi závažný problém. Jak tedy poznáte, že žijete v přežitém vztahu a co s tím můžete udělat?
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje jistým postojem k životu, povahovými rysy a také hlavně tím, co dokáže dát svému partnerovi.
Článek
Rozejít se s partnerem, nebo s ním zůstat? Vymanit se z nefunkčního vztahu je velmi těžké
Rozejít se s partnerem, nebo s ním zůstat? Vymanit se z nefunkčního vztahu je velmi těžké Na láskyplném a vyváženém vztahu by měli usilovně pracovat oba dva partneři. Ze svazku dvou lidí se však často vytrácí porozumění, láska i respekt. Ač si některé ženy namlouvají ideální vztah, jejich soužití s partnerem může mít obrovské trhliny. Ve kterých případech je pro ně lepší vzít nohy na ramena a s partnerem se rozejít?