Jak na výrobné domácí Kinder pingui? Tento recept si zamilujete!

Jak na výrobné domácí Kinder pingui? Tento recept si zamilujete!

Super recept na tolik oblíbené Kinder pingui, které si lehce uděláte i vy sami doma. Kinder výrobky jsou jedinečné a jejich chuť je velmi oblíbená. Proto vám přinášíme recept na tuto oblíbenou pochoutku, zamilujete si jej.

Na přípravu budeme potřebovat:

1 hrnek mouky

1/2 hrnku másla

1/2 hrnku cukru krystal

1/2 hrnku mléka

2 vajíčka

150 g Nutelly

1 čajová lžička vanilkového cukru

1 plná lžíce kakaa

1 čajová lžička prášku do pečiva

Na přípravu krému:

700 ml smetany

100 ml mléka

4 plné lžíce cukru moučka

15 g želatiny

Na polevu 1:

50 g hořké čokolády

50 g mléčné čokolády

1 čajovou lžičku roztopeného másla

2 plné lžičky oleje

Na polevu 2:

100 ml smetany na šlehání

125 g hořké čokolády

1 plnou lžíci másla

Postup:

Vajíčka vyšleháme spolu s cukrem. Přidáme olej, mléko, vanilku a Nutellu. Důkladně promícháme.

Postupně do vyšlehané hmoty přidáme mouku, kakao a prášek do pečiva. Směs rozdělíme na 2 části. Obě části nalijeme na moukou vysypaný plech a dáme péct do předem zahřáté trouby na 180 ˚C cca 12-15 minut pečeme.

Připravíme si krém. Želatinu vložíme do 150 ml mléka a necháme nasát. Nasátou ji smícháme se zbytkem mléka a pořádně zamícháme.

Smetanu vyšleháme spolu s mletým cukrem do pevné hmoty a přidáme nasátou želatinu.

Připravíme si polevu. Všechny ingredience na polevu 1 si dáme do hrnce a šleháme nad parou.

Jednu polovinu vyšlehaného krámu si naneseme na první plát korpusu. Nalijeme polevu 1 a dáme na ni vyšlehaný krém z kroku číslo 4. Zakryjeme druhým plátem korpusu a dáme na něho polevu 2, kterou jsme si připravili tak, že smetanu rozehřejeme v hrnci a přidáme čokoládu s máslem. Necháme rozpustit a zamícháme na hladký krém.

Necháme odstát 2 hodiny v lednici, nakrájíme na řezy a podáváme!

Autor:
Publikováno: 16. 10. 2014 17:38 Nahlásit obsah
Loading...