Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
Uuups!
Ženy v nesnázích
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.
Můžete zkusit také
Článek
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý
Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Tento druh zeleniny můžete zpracovat takřka na tisíc způsobů, a to jak naslano, tak nasladko. Už jste někdy vařili krémovou cuketovou polévku? Tento recept na nejlepší polévku z cukety rozhodně stojí za vyzkoušení! Krémová cuketová polévka je totiž jednoduchá na přípravu a zároveň velmi chutná a zdravá.
Článek
Krémová polévka z barevné čočky, kroketa z čočky a bramborového pyré
Luštěniny jsou potravinami budoucnosti. Jsou šetrné k přírodě a navíc - směle nahradí maso. Jsou proto doporučovány výživovými specialisty kvůli svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuků. Dále obsahují vitamíny a minerály a jsou zdrojem vlákniny.
Článek
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin
Sezona medvědího česneku je v plném proudu. Pokud jste si jej už byli nasbírat na svém osvědčeném místě, co si tentokrát připravit výbornou polévku z medvědího česneku? Máme pro vás osvědčený recept, který je velmi jednoduchý na přípravu a ke kterému vám stačí pouze základní suroviny, takže nezruinuje ani vaši peněženku.
Článek
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje
Přemýšlíte, co dobrého byste si dali v průběhu podzimních měsíců k večeři? Chcete-li si pochutnat, pořádně se nasytit, a navíc se zahřát a doplnit potřebné vitamíny, připravte si krémovou polévku z pečené zeleniny. Její příprava je naprosto jednoduchá, ovšem výsledek stojí za to.
Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!
Článek
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém
Kopřiva je vitaminy a minerály nabitá bylinka, která má největší sílu hlavně na jaře. Mladé kopřivy sbíraly časně zjara už naše babičky a prababičky a připravovaly si z nich nejen čaj. Zamilujete si například také recept na kopřivovou polévku, kterou si můžete připravit hned dvěma způsoby. A to klasicky nebo jako krém.
Článek
Domácí zmrzlina z kondenzovaného mléka je nádherně krémová i bez zmrzlinovače. Vyzkoušejte recept ze dvou ingrediencí a otestujte další příchutě
K symbolům léta patří jednoznačně zmrzlina. Tuto pochoutku jíme v létě opravdu po kvantech. Kdyby vás honila mlsná, co si ji tak připravit doma? Vyzkoušejte recept na báječnou domácí zmrzlinu z kondenzovaného mléka. Tato zmrzlina má smetanovou příchuť, je krásně krémová i bez použití zmrzlinovače a připravíte ji z pouhých dvou ingrediencí.
Článek
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii
Podzim je tady, spolu s ním i sychravé počasí, které nám tak trochu ubírá energii. Ráno je zima, často i mlha, odpoledne někdy panuje příjemná teplota, jindy je chladno, že přemýšlíme, zda tu už není zima.
Článek
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik
Co vařit v létě, když rtuť na teploměru sahá až k tropickým hodnotám? Zaručeně vás osvěží studená polévka z červené řepy, která je navíc zdravá a chutná. K letnímu obědu i k letní večeři si budete pochvalovat polský chlodnik. Přinášíme návod, jak si tuto studenou polévku z červené řepy rychle a jednoduše udělat.
Článek
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku
Václavky patří k oblíbeným podzimním houbám. Pokud jste si jich nasbírali plný koš, připravíte z nich spoustu vynikajících receptů. Chutnat vám bude zaručeně guláš z václavek nebo falešná dršťková polévka. Václavky však musíte dostatečně tepelně zpracovat, neboť jsou zasyrova jedovaté.
Recept
Babiččin zeleninový vývar s bramborovými knedlíčky
Umíte si představit vývar s knedlíčky bez masa? Ačkoliv v dnešní době tato polévka není již tolik známá, naše šetřivé babičky si uměly poradit tak, že k tomu, aby jejich vývar byl naprosto famózní, nepotřebovaly ani kousek masa - vystačily si totiž jen se zeleninou.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant
Máte chuť na krémovou zmrzlinu, ale nechcete hřešit, protože je v ní spousta kalorií? Od teď můžete mlsat bez výčitek. Vyrobte si domácí zmrzlinu podle návodu šéfkuchařky Faith Durant, která přišla se zdravým receptem obsahující pouze jednu ingredienci, a to zralý banán. Koho z nás by napadlo, že právě z banánu dostaneme vynikající jemnou zmrzku?
Recept
Banánové řezy s krémem, které na vašem stole nesmí chybět
Pokud si již teď lámete hlavu, co dobrého upéct k nedělní kávě, máme pro vás skvělý tip na banánové osvěžující řezy s krémovou vrstvou.
Článek
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností
Štědrovečerní večeře - to je tradičně rybí polévka a smažený kapr s bramborovým salátem. Jenže, co na Štědrý den k obědu? Jestliže se chcete po celý 24. prosinec postít až do štědrovečerní večeře, abyste viděli zlaté prasátko, vsaďte na bezmasá jídla. Pro inspiraci přinášíme několik tipů na oběd na Štědrý den.
Článek
Která část avokáda je pro nás ta nejzdravější? Ta, kterou vyhazujeme
Avokádo se v posledních letech stalo tak oblíbeným, že jej není třeba více představovat. Získalo si srdce mnoha lidí především pro svou jemnou a krémovou texturu, ale také i proto, že jej lze použít opravdu téměř na vše.