Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý
Krémová cuketová polévka: Vyzkoušejte recept na nejlepší polévku z cukety, který je jednoduchý, chutný a zdravý Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Tento druh zeleniny můžete zpracovat takřka na tisíc způsobů, a to jak naslano, tak nasladko. Už jste někdy vařili krémovou cuketovou polévku? Tento recept na nejlepší polévku z cukety rozhodně stojí za vyzkoušení! Krémová cuketová polévka je totiž jednoduchá na přípravu a zároveň velmi chutná a zdravá.
Článek
Krémová polévka z barevné čočky, kroketa z čočky a bramborového pyré
Krémová polévka z barevné čočky, kroketa z čočky a bramborového pyré Luštěniny jsou potravinami budoucnosti. Jsou šetrné k přírodě a navíc - směle nahradí maso. Jsou proto doporučovány výživovými specialisty kvůli svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuků. Dále obsahují vitamíny a minerály a jsou zdrojem vlákniny.
Článek
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin Sezona medvědího česneku je v plném proudu. Pokud jste si jej už byli nasbírat na svém osvědčeném místě, co si tentokrát připravit výbornou polévku z medvědího česneku? Máme pro vás osvědčený recept, který je velmi jednoduchý na přípravu a ke kterému vám stačí pouze základní suroviny, takže nezruinuje ani vaši peněženku.
Článek
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje
Krémová polévka z pečené zeleniny chutná skvěle. Dodá také vitaminy a zahřeje Přemýšlíte, co dobrého byste si dali v průběhu podzimních měsíců k večeři? Chcete-li si pochutnat, pořádně se nasytit, a navíc se zahřát a doplnit potřebné vitamíny, připravte si krémovou polévku z pečené zeleniny. Její příprava je naprosto jednoduchá, ovšem výsledek stojí za to.
Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!
Článek
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém Kopřiva je vitaminy a minerály nabitá bylinka, která má největší sílu hlavně na jaře. Mladé kopřivy sbíraly časně zjara už naše babičky a prababičky a připravovaly si z nich nejen čaj. Zamilujete si například také recept na kopřivovou polévku, kterou si můžete připravit hned dvěma způsoby. A to klasicky nebo jako krém.
Článek
Domácí zmrzlina z kondenzovaného mléka je nádherně krémová i bez zmrzlinovače. Vyzkoušejte recept ze dvou ingrediencí a otestujte další příchutě
Domácí zmrzlina z kondenzovaného mléka je nádherně krémová i bez zmrzlinovače. Vyzkoušejte recept ze dvou ingrediencí a otestujte další příchutě K symbolům léta patří jednoznačně zmrzlina. Tuto pochoutku jíme v létě opravdu po kvantech. Kdyby vás honila mlsná, co si ji tak připravit doma? Vyzkoušejte recept na báječnou domácí zmrzlinu z kondenzovaného mléka. Tato zmrzlina má smetanovou příchuť, je krásně krémová i bez použití zmrzlinovače a připravíte ji z pouhých dvou ingrediencí.
Článek
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii
Zdravé podzimní recepty pro štíhlou linii Podzim je tady, spolu s ním i sychravé počasí, které nám tak trochu ubírá energii. Ráno je zima, často i mlha, odpoledne někdy panuje příjemná teplota, jindy je chladno, že přemýšlíme, zda tu už není zima.
Článek
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik Co vařit v létě, když rtuť na teploměru sahá až k tropickým hodnotám? Zaručeně vás osvěží studená polévka z červené řepy, která je navíc zdravá a chutná. K letnímu obědu i k letní večeři si budete pochvalovat polský chlodnik. Přinášíme návod, jak si tuto studenou polévku z červené řepy rychle a jednoduše udělat.
Článek
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku
Recepty z václavek: Vyzkoušejte václavkový guláš nebo falešnou dršťkovou polévku Václavky patří k oblíbeným podzimním houbám. Pokud jste si jich nasbírali plný koš, připravíte z nich spoustu vynikajících receptů. Chutnat vám bude zaručeně guláš z václavek nebo falešná dršťková polévka. Václavky však musíte dostatečně tepelně zpracovat, neboť jsou zasyrova jedovaté.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant Máte chuť na krémovou zmrzlinu, ale nechcete hřešit, protože je v ní spousta kalorií? Od teď můžete mlsat bez výčitek. Vyrobte si domácí zmrzlinu podle návodu šéfkuchařky Faith Durant, která přišla se zdravým receptem obsahující pouze jednu ingredienci, a to zralý banán. Koho z nás by napadlo, že právě z banánu dostaneme vynikající jemnou zmrzku?
Článek
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností
Co na Štědrý den k obědu? Máte několik možností Štědrovečerní večeře - to je tradičně rybí polévka a smažený kapr s bramborovým salátem. Jenže, co na Štědrý den k obědu? Jestliže se chcete po celý 24. prosinec postít až do štědrovečerní večeře, abyste viděli zlaté prasátko, vsaďte na bezmasá jídla. Pro inspiraci přinášíme několik tipů na oběd na Štědrý den.
Článek
Která část avokáda je pro nás ta nejzdravější? Ta, kterou vyhazujeme
Která část avokáda je pro nás ta nejzdravější? Ta, kterou vyhazujeme Avokádo se v posledních letech stalo tak oblíbeným, že jej není třeba více představovat. Získalo si srdce mnoha lidí především pro svou jemnou a krémovou texturu, ale také i proto, že jej lze použít opravdu téměř na vše.