Kuřecí játra s jablky na víně

Tento rychlý pokrm vás nadchne! Kombinace různých chutí jednotlivých ingrediencí ve spojení s ostrým kořením prostě nemá chybu.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
25 minut
Počet porcí:
2
Energetická hodnota:
901 kcal / porce
Ingredience
Cibule
1 ks
Kuřecí játra
400 g
Jablko
1 ks
Špek
150 g
Pomazánkové máslo
150 g
Víno
1 dl
Sůl
dle chuti
Kari, pálivá paprika, pepř
dle chuti
Postup přípravy
1.
Špek nakrájíme na drobné kostičky a opečeme na pánvičce dozlatova i s nakrájenou cibulí.
2.
Pak přidáme na kostičky nakrájené jablko a kuřecí játra, posypeme kořením a osmahneme.
3.
Podlijeme vínem, přidáme pomazánkové máslo a chviličku podusíme.
4.
Na závěr osolíme a podáváme s chlebem.