Kuřecí játra s jablky na víně

Kuřecí játra s jablky na víně Zdroj: Karla

Tento rychlý pokrm vás nadchne! Kombinace různých chutí jednotlivých ingrediencí ve spojení s ostrým kořením prostě nemá chybu.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 25 minut
Počet porcí: 2
Energetická hodnota: 901 kcal / porce

Ingredience

Cibule 1 ks
Kuřecí játra 400 g
Jablko 1 ks
Špek 150 g
Pomazánkové máslo 150 g
Víno 1 dl
Sůl dle chuti
Kari, pálivá paprika, pepř dle chuti

Postup přípravy

1.

Špek nakrájíme na drobné kostičky a opečeme na pánvičce dozlatova i s nakrájenou cibulí.

2.

Pak přidáme na kostičky nakrájené jablko a kuřecí játra, posypeme kořením a osmahneme.

3.

Podlijeme vínem, přidáme pomazánkové máslo a chviličku podusíme.

4.

Na závěr osolíme a podáváme s chlebem.

Publikováno: 8. 3. 2017 12:43 Nahlásit obsah