Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
Uuups!
Ženy v nesnázích
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.
Můžete zkusit také
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Máslová dýně vypadá jako velká hruška. Používejte ji v receptech jako dýni Hokkaido
S chladnějším podzimním počasím nastává čas dýní. Klasikou je dýně Hokkaido. Velmi vás však svou chutí překvapí také máslová dýně, kterou si můžete koupit nejen v obchodě, ale i snadno vypěstovat. Jak máslová dýně vůbec vypadá, jak poznáte, že je zralá, a jaké recepty stojí za to z ní vyzkoušet?
Video
Zadeček jako skála do dvou týdnů: S tímto účinným cvikem budete mít postavu jako modelka!
Chcete mít pěkný, pevný a kulatý zadeček? Všichni si představují, že za tímto stojí moře dřiny, ale pravda je, že stačí znát ty správné cviky...
Video
Nemáte na cvičení moc času? Tento cvik vám zabere pár minut a budete mít nohy jako modelka!
Pokud patříte mezi ty, tedy mezi většinu české populace, a nemáte na cvičení čas, tak pro vás máme geniální cviky. Zaberou vám přesně 12 minut denně a výsledky se dostaví dříve, než byste čekali. Nechte se inspirovat v následujícím videu!
Článek
Platnost bankovek s úzkým proužkem končí už 30. června. Které z nich budou vyřazeny z oběhu?
Máte ve své peněžence papírové bankovky, anebo jste si je dlouhá léta střádali doma do obálky? V tom případě se mějte obzvlášť na pozoru a raději si je překontrolujte. 30. června 2022 totiž končí platnost bankovek s úzkým proužkem. O které se konkrétně jedná?
Článek
Jahodový koktejl se šlehačkou nikdy neomrzí. Připravte si recept jako z mléčného baru
Co si tak připravit báječný jahodový koktejl, který bude chutnat jako z mléčného baru? Tato pochoutka z čerstvých jahod, kterou řada z nás miluje už od dětství, zkrátka nikdy neomrzí. Přinášíme recept na jahodový koktejl se šlehačkou, který je nejlepší z domácích jahod.
Článek
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí?
Masopust 2023 je v plném proudu. Masopustní období tradičně začalo svátkem Tří králů 6. ledna, ovšem jeho konec je pohyblivý a každým rokem se mění. Kdy tedy končí masopustní období 2023 a které významné dny nás během masopustu 2023 ještě čekají?
Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!
Článek
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce
Hvězda 3v1 Martina Pártlová to má za pár. Jelikož je ve vysokém stupni těhotenství, zanedlouho přivítá na světě svou vytouženou holčičku, kterou čeká s hudebníkem Josefem Vařekou. Nastávající rodiče se na příchod své dcerky náležitě připravují. Vybavili pro ni nádherný dětský pokoj, kterým se Martina Pártlová pochlubila na Instagramu.
Článek
Jak vyčistit formičky na cukroví? Díky triku s kypřicím práškem či Coca-Colou budou zase jako nové
Zdědili jste po své mamince či babičce plechové formičky na cukroví, ve kterých každým rokem děláte ořechové pracny, tmavé medvědí tlapky nebo ořechy? Ač dobře slouží, letité používání je na těchto formičkách na cukroví opravdu znát. Jak je vyčistit, aby zase vypadaly jako nové? Vyzkoušejte trik s kypřicím práškem či s Coca-Colou.
Článek
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje?
Alobal má v domácnosti spoustu využití. A to nejen při pečení. Tato tenká hliníková fólie vám udělá obrovskou službu také v myčce nádobí. Alobal do myčky navrátí život zvláště vašim příborům. Jakým způsobem jej tedy v myčce používat, aby vaše lžíce, vidličky i nože zase vypadaly jako nové?
Článek
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky
Jaká by to byla štědrovečerní večeře bez vánočního bramborového salátu? Aby byla tato příloha ke smaženému kapru skutečně dokonalá, vyplatí se vám dodržovat několik základních pravidel. Ať už se jedná o správný výběr odrůdy brambor nebo volbu toho nejlepšího receptu na bramborový salát. Na co tedy konkrétně myslet?
Video
Jen tři základní ingredience na výborný koláč? Tento boží recept naprosto ovládl internet!
Honí vás chuť na sladké a nevíte, co rychle upéct? Máme pro vás řešení. Japonský tvarohový koláč máte ihned hotový a stačí vám na něj 3 základní ingredience, které má každý doma...
Článek
Domácí salko chutná jako z obchodu: Na jeho recept potřebujete pouze tři přísady
Slazeného kondenzovaného mléka neboli salka není nikdy dost. A to zvlášť v době adventu, kdy jej potřebujeme jako jednu z přísad do cukroví nebo k přípravě vaječného koňaku. Co když jste si jej ale zapomněli koupit a nutně jej potřebujete? Nevadí. Vyrobit salko můžete velmi jednoduše i v domácích podmínkách.
Článek
Recept na domácí trdelník, který chutná jako ze stánku. Tato voňavá delikatesa je nejlepší za tepla
Kdo by nemiloval trdelník? Tato sladká pochoutka vonící po vanilce a skořici bývá nedílnou součástí vánočních trhů. Že si na ni musíme v roce 2020 nechat zajít chuť? Opak je pravdou. Voňavý trdelník si upečete i ve vlastní troubě. Máme pro vás recept, podle kterého bude toto úžasně vláčné sladké pečivo chutnat jako z vánočního stánku.
Video
Zapomeňte vše, co jste věděli o přípravě kuřecího masa. Po tomhle geniálním triku ho už nebudete dělat jinak!
Příprava kuřecího prsa je možná mnoha způsoby. Dnes vám ale přinášíme výtečný recept ze Švédska, který vás svou chutí a jednoduchou přípravou maximálně okouzlí. Jmenuje se "Hasselback", což je technika, kdy maso plníme pomocí řezů.