Zapomeňte na chleba ve vajíčku. Zapečený toastový chleba se sýrem a vejcem se stal hitem domácností

Chleba ve vajíčku patří mezi jedno z nejoblíbenějších jídel, které dětem připravujeme k večeři. Co takhle si ale tento recept oživit a vytvořit tak něco nového, neokoukaného a hlavně neskutečně dobrého?
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Nastrouhaný sýr
Sůl a pepř
Vejce
Máslo
Toastový chléb
Postup přípravy
1.
Střed toastového chlebu zatlačte lžící tak, abyste v něm vytvořili menší jamku.
2.
Do této jamky rozklepněte vejce a okraje chlebu potřete máslem.
3.
Následně na okraje navrstvěte nastrouhaný sýr.
4.
Následně chleby vyskládejte na plech, který jste si vystlali pečícím papírem a vložte do trouby.
5.
Na chléb můžete přidat ingredience dle vaší chuti – šunku, slaninu, nivu a tak dále.