Zapomeňte na chleba ve vajíčku. Zapečený toastový chleba se sýrem a vejcem se stal hitem domácností

Zapomeňte na chleba ve vajíčku. Zapečený toastový chleba se sýrem a vejcem se stal hitem domácností Zdroj: Shutterstock

Chleba ve vajíčku patří mezi jedno z nejoblíbenějších jídel, které dětem připravujeme k večeři. Co takhle si ale tento recept oživit a vytvořit tak něco nového, neokoukaného a hlavně neskutečně dobrého?

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 20 minut
Počet porcí: 6

Ingredience

Nastrouhaný sýr
Sůl a pepř
Vejce
Máslo
Toastový chléb

Postup přípravy

1.

Střed toastového chlebu zatlačte lžící tak, abyste v něm vytvořili menší jamku.

2.

Do této jamky rozklepněte vejce a okraje chlebu potřete máslem.

3.

Následně na okraje navrstvěte nastrouhaný sýr.

4.

Následně chleby vyskládejte na plech, který jste si vystlali pečícím papírem a vložte do trouby.

5.

Na chléb můžete přidat ingredience dle vaší chuti – šunku, slaninu, nivu a tak dále.

Autor:
Publikováno: 3. 1. 2019 10:26 Nahlásit obsah