Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kamila Nývltová upekla dceři Daniela Hůlky narozeninový dort. S motivem Ledového království
Kamila Nývltová upekla dceři Daniela Hůlky narozeninový dort. S motivem Ledového království Kamila Nývltová je nejen skvělá zpěvačka, ale také cukrářka. Dokazuje to ostatně také na svém instagramovém účtu, kde se pravidelně chlubí svými dechberoucími výtvory. Tentokrát se ale vyznamenala. Upekla totiž luxusní narozeninový dort pro dcerku zpěváka Daniela Hůlky, Rozárku.
Článek
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný Milujete vůni fialek? Chuť a vůni této nádherné jarní květiny můžete s přehledem využít i v kuchyni. Luxusní záležitost představuje především fialkový cukr, který je skvělý nejen na zdobení dortů, koláčů, bábovek nebo muffinů. Přinášíme rychlý a snadný recept, jak si fialkový cukr doma můžete připravit i vy.
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
Článek
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová má velký důvod k radosti. Její dcera Bibiana totiž oslavila první narozeniny. Jako správná máma si však Patricie nenechala narozeninový dort pro svou holčičku připravit na zakázku, ale udělala jej vlastnoručně sama. Výsledek se povedl na jedničku. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově Zakysaná smetana, jahody a piškoty. Když tyto suroviny správně propojíte, budete mít doslova "nebe v hubě". Připravte si nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty, který už po generace milují děti i dospělí. Udělat tuto pochoutku zvládnete skutečně bleskově. Jak na ni?
Článek
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška
Těhotenský dort pro budoucí maminku: Přinášíme ochutnávku originálních moučníků ve tvaru těhotenského bříška Dort je slavnostní moučník, který nás provází životem. Dostáváme jej k významným událostem, jako jsou narozeniny či svatba. Věděli jste ale, že dort může dostat i těhotná žena na počest oslavy nového života, který v ní roste? Přinášíme vám ochutnávku nejkrásnějších těhotenských dortů. Všechny do jednoho mají samozřejmě tvar těhotenského bříška.
Článek
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá
Nezdravá jídla, o kterých si myslíte, že jsou zdravá I když si myslíte, že jíte předpisově a ve svém jídelníčku máte zařazena pouze zdravá jídla, opak může být pravdou. Potraviny, které se prvoplánově tváří jako zdravé, totiž vůbec vašemu zdraví prospívat nemusí. V jakých případech byste tedy měli zpozornět?
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?
Článek
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně
Alobal má matnou a lesklou stranu. Spousta lidí jej při vaření a balení jídla používá špatně Alobal neboli hliníkovou fólii má doma snad každý z nás. Používáme jej při grilování či pečení, ale také při balení uvařeného jídla. Jistě jste si všimli, že alobal má jednu stranu matnou a druhou stranu lesklou. Právě tyto odlišné povrchy hliníkové fólie byste při přípravě či balení jídla měli brát v potaz, na což spousta lidí zapomíná.