AK

Administrátorka

Autorovy příspěvky (2921)

Článek
Mšice na jahodách jsou problém. Jak se jich zbavit?
Mšice na jahodách jsou problém. Jak se jich zbavit? Všimli jste si, že na jahodách máte mšice? Tento drobný hmyz už brzy na jaře kolonizuje řapíky a listy jahodníků. Rozhodně nad ním nemávejte jen tak rukou. Prozradíme vám, jak se zbavit mšic na jahodách účinně, rychle a ekologicky.
Článek
Štědrovečerní pohádka 2024: Těšte se na Tři princezny
Štědrovečerní pohádka 2024: Těšte se na Tři princezny Česká televize každým rokem připravuje novou vánoční pohádku, kterou můžeme na televizních obrazovkách poprvé zhlédnout vždy 24. prosince večer. Jaká bude štědrovečerní pohádka 2024? Jmenuje se Tři princezny, a právě ji natáčí režisér Tomáš Pavlíček.
Článek
Jak daleko od sebe sázet rajčata, papriky nebo okurky? Vzdálenost sazenic je důležitá
Jak daleko od sebe sázet rajčata, papriky nebo okurky? Vzdálenost sazenic je důležitá Po zmrzlých mužích, tedy v polovině května, již můžete dát na otevřený záhon sazenice rajčat, paprik nebo okurek. Jenže, v jaké vzdálenosti od sebe tyto rostliny sázet? Máme pro vás odpovědi.
Článek
V jižním Chorvatsku útočí jedovatí hadi. Případů stále přibývá
V jižním Chorvatsku útočí jedovatí hadi. Případů stále přibývá Více než milion Čechů pravidelně tráví letní dovolenou v Chorvatsku. Ovšem i u Jadranu je třeba mít se na pozoru. Jak informuje chorvatský deník Slobodna Dalmacija, zvláště v jižním Chorvatsku útočí jedovatí hadi a případů stále narůstá.
Článek
Rozvod Patricie Pagáčové s manželem Tiborem: Herečka řekla, jak se věci mají
Rozvod Patricie Pagáčové s manželem Tiborem: Herečka řekla, jak se věci mají Manželství herečky Patricie Pagáčové a dramaturga Tibora Pagáče je v troskách. Oba manželé v tuto chvíli žijí již odděleně a připravují se na rozvod. Jejich manželství mělo již delší dobu procházet těžkou krizí.
Článek
Zemřela Patty Simcoxová z Pomády. Herečka Susan Bucknerová měla 72 let
Zemřela Patty Simcoxová z Pomády. Herečka Susan Bucknerová měla 72 let Z tohoto světa odešla jedna z největších filmových ikon. Ve věku 72 let naposledy vydechla americká herečka Susan Bucknerová, která se celosvětově proslavila rolí Patty Simcoxové ve filmovém muzikálu Pomáda. Tento kultovní snímek se natáčel v roce 1978.
(2915) Načíst více