Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Škodlivé látky
Kategorie
Škodlivé látky
Článek
Potraviny, které se po opětovném zahřátí změní na nebezpečné. Pozor na ně
Vaříte na více dnů dopředu, anebo si rádi dáte k večeři to, co bylo k obědu? Věděli jste však, že některé potraviny při opětovném ohřívání uvolňují toxické látky, které jsou pro nás nebezpečné?
Článek
Údajně velmi kvalitní potraviny za totality. Pravda nebo pouhá propaganda?
Dřívější informovanost obyvatel o tom, jak kvalitní potraviny jsou na pultech obchodů, byla velmi malá nebo vůbec žádná. Všichni jsme za dob bývalého režimu žili v přesvědčení, že vše, co jíme, je naprosto zdravé a nezávadné. Jaká je ale pravda?
Článek
Jak správně zalévat orchidej? Zálivka této oblíbené pokojovky má svá pravidla
Jakým způsobem, jak často a v kterou denní dobu zalévat orchidej, abyste se mohli stále těšit z její krásy? Pokud doma pěstujete orchideje, vyplatí se na tuto otázku znát přesnou odpověď. Špatně provedenou zálivkou totiž můžete své orchideji naopak velmi ublížit.