Kategorie Recepty

Článek
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení Přemýšlíte, co dalšího připravit z květů černého bezu? Vyzkoušejte bezový ocet, jehož následné využití si nebudete moci vynachválit. Přinášíme jednoduchý recept na bezový ocet, jehož příprava je neuvěřitelně snadná. Jak tedy postupovat?
Článek
Bezová limonáda z květů je krásně šumivá. Vyzkoušejte chutný recept, který osvěží
Bezová limonáda z květů je krásně šumivá. Vyzkoušejte chutný recept, který osvěží Šumivá bezová limonáda patří již po generace k nejoblíbenějším nápojům začátku letní sezony. Domácí limonádu z květů černého bezu dělaly už naše prababičky. Ostatně, tomuto nápoji říkaly šum. Jak se dělá bezová limonáda šumivá? Přinášíme osvědčený recept.
Článek
Bezový sirup za studena: Vyzkoušejte recept na bezovou šťávu, která se nekazí
Bezový sirup za studena: Vyzkoušejte recept na bezovou šťávu, která se nekazí V červnu nastává ideální doba vyrazit do přírody na rozkvetlé květy bezu černého. A co si z nich připravit? Rozhodně bezovou šťávu. Přinášíme recept na bezový sirup za studena, který si můžete právě nyní udělat do zásoby a který se vám v lednici rozhodně nezkazí.
Článek
Jednoduchá domácí ledová káva z kávovaru: Připravíte ji během minuty
Jednoduchá domácí ledová káva z kávovaru: Připravíte ji během minuty K teplým a slunným dnům rozhodně patří chutná, osvěžující a povzbuzující ledová káva. Nemusíte na ni chodit pouze do kaváren či cukráren. Chcete vědět, jak udělat ledovou kávu z kávovaru během chvíle i v pohodlí domova? Vyzkoušejte následující recept na ledovou kávu z espressa, kterou zvládnete připravit během chvíle.
Článek
Mraky na plech: Vyzkoušejte recept na nadýchané řezy z odpalovaného těsta
Mraky na plech: Vyzkoušejte recept na nadýchané řezy z odpalovaného těsta Chtěli byste si upéct něco chutného a jedinečného? Připravte si mraky na plech. Ač zní název tohoto řezu z odpalovaného těsta zvláštně, výsledek je neskutečný. Přinášíme recept na mraky z odpalovaného těsta, na kterém si můžete pochutnat i vy.
Článek
Domácí podravka bez soli: Z libečku a kořenové zeleniny je nejlepší
Domácí podravka bez soli: Z libečku a kořenové zeleniny je nejlepší Sháníte recept na domácí polévkové koření? Nastala ideální doba k tomu, abyste si vyrobili domácí podravku bez soli. Přinášíme osvědčený recept z libečku a kořenové zeleniny, který dodá vašim polévkám a omáčkám jedinečnou chuť.
Článek
Libečkové maggi: Recept na skvělé zužitkování úrody libečku
Libečkové maggi: Recept na skvělé zužitkování úrody libečku Vyrostl vám na zahradě libeček a nevíte, co s ním? Vyrobte si z něj domácí libečkové maggi. Získáte chutné tekuté polévkové dochucovadlo, které je složené z čistě přírodních ingrediencí. Jak si maggi z libečku vyrobit? Přinášíme osvědčený recept.
Článek
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky
Mléčná polévka s drobením: Připravte si recept, který chutná jako od babičky Dávali jste si jako malí rádi mléčnou polévku s drobením? Vraťte se zpátky do dob svého dětství a připravte si ji znovu. Přinášíme recept na tradiční mlékovou polévku, která chutná jako od babičky!
(320) Načíst více