Kategorie Recepty

Článek
Tři recepty na nealko mojito, které musíte vyzkoušet: Klasické, jahodové a s granátovým jablkem
Tři recepty na nealko mojito, které musíte vyzkoušet: Klasické, jahodové a s granátovým jablkem Letní dny volají po osvěžujícím nápoji, který vás zchladí a přitom nezatíží alkoholem. Připravili jsme pro vás tři skvělé recepty na nealkoholické mojito, které si zamilujete vy i vaši přátelé. Vyzkoušejte klasickou verzi, variantu s jahodami nebo s granátovým jablkem. Tato nealko mojita chutnají úžasně a zároveň jsou velmi jednoduchá na přípravu.
Článek
Domácí lečo do sklenic za pár korun: Zavařte si tuto pochoutku na zimu
Domácí lečo do sklenic za pár korun: Zavařte si tuto pochoutku na zimu Máte rádi domácí lečo? Zavařte si jej na zimu do sklenic! Máme pro vás opravdu chutný recept na zavařené lečo, který je navíc zdravější díky sníženému obsahu cukru a rostlinného oleje. Ideální pro všechny, kteří si chtějí pochutnat a připravit si zásoby na zimu.
Článek
Recept na domácí nealko piňakoládu: Vychutnejte si exotiku v jedné sklenici
Recept na domácí nealko piňakoládu: Vychutnejte si exotiku v jedné sklenici Toužíte po exotickém osvěžení, které vás přenese na pláž pod palmy? Máme pro vás řešení pro každou příležitost: nealkoholická piňakoláda! Tento lahodný nápoj vás okouzlí svou krémovou texturou a sladkou chutí ananasu a kokosu. Připravte se na nezapomenutelný zážitek, který si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv.
Článek
Libečkové pesto má spoustu využití. Tento recept je k nezaplacení
Libečkové pesto má spoustu využití. Tento recept je k nezaplacení Přemýšlíte, co s čerstvým libečkem? Připravte si báječné libečkové pesto, které následně využijete jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Díky své výrazné chuti a vůni má totiž libečkové pesto při vaření spoustu využití.
Článek
Zdravá pochoutka: Recept na med z květů černého bezu
Zdravá pochoutka: Recept na med z květů černého bezu Med z květů černého bezu není jen lahodnou pochoutkou, ale také přírodním pomocníkem v boji s řadou zdravotních potíží. A co je nejlepší? Můžete si ho připravit sami doma! Bezový med je skvělým způsobem, jak využít bohatou úrodu bezu, který roste téměř na každém kroku.
Článek
Buchta prošívaná deka: Vyzkoušejte hrnkový recept na tento oblíbený moučník na plech
Buchta prošívaná deka: Vyzkoušejte hrnkový recept na tento oblíbený moučník na plech Chcete si upéct rychlou buchtu na plech, která není moc suchá a která potěší vaše chuťové pohárky? Máme pro vás hrnkový recept na buchtu zvanou “prošívaná deka”, která nejen báječně chutná, ale také skvěle vypadá. Zaručujeme, že se po ní u vás doma zaručeně zapráší!
Článek
Bezová marmeláda z květů: Voňavý recept, který báječně chutná
Bezová marmeláda z květů: Voňavý recept, který báječně chutná Co všechno se dá udělat z květů černého bezu? Za vyzkoušení určitě stojí bezová marmeláda, jejíž chuť a vůně je naprosto bezkonkurenční. Dobrou zprávou je, že letos si ji můžete udělat i vy!
Článek
Recept na pampeliškový med: Připravte si jarní klasiku, kterou milujeme od dětství
Recept na pampeliškový med: Připravte si jarní klasiku, kterou milujeme od dětství Na louku plnou zářivě žlutých pampeliškových květů je nejen pěkný pohled. Rozkvetlé pampelišky můžete zpracovat v kuchyni a udělat tak zároveň něco pro zdraví celé své rodiny. Uvařte si pampeliškový med. Tuto klasiku, která má blahodárné účinky na lidské zdraví, si připravujeme v Česku již po generace.
Článek
Velikonoční hlavička s uzeným masem: Tento staročeský recept patří po generace k Velikonocům
Velikonoční hlavička s uzeným masem: Tento staročeský recept patří po generace k Velikonocům Na slavnostně prostřené tabuli našich předků nesměla o Velikonocích chybět velikonoční hlavička. Že vám název tohoto staročeského receptu něco říká? Ano, jde o lidové označení pro velikonoční nádivku. Pojďte si s námi tento tradiční velikonoční pokrm připravit přesně podle receptu našich předků.
(360) Načíst více