Andrea Fuglíková

Přispěvatelka

Autorovy příspěvky (20)

Článek
„Polosvět“ – televizní dokument o tom, co stálo v pozadí úspěchu českého podsvětí v divokých devadesátkách
„Polosvět“ – televizní dokument o tom, co stálo v pozadí úspěchu českého podsvětí v divokých devadesátkách Seriál „Polosvět" si klade za cíl ukázat vznik, zázemí a určité typické fenomény českého organizovaného zločinu 90. let v kombinaci s archivními materiály. Seriál popisuje fenomény doby, ve které u nás moderní organizovaný zločin vznikal a také principy jeho šíření, medializace a negativního vlivu na společnost a politickou scénu.
Článek
Sarah Everard – žena, jejíž příběh rozezněl opět zvony strachu
Sarah Everard – žena, jejíž příběh rozezněl opět zvony strachu Je večer 3. března 2021. Marketingová manažerka Sarah Everard se z londýnské čtvrti Clapham vrací domů. Ještě ve 21:30 ji zachytí bezpečnostní kamera na ulici Poynders Road. Co se stalo poté, není jasné a možná se to už nikdy nedozvíme. Jako by se po ní slehla zem.
Článek
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi
Porozumění vojenským zkušenostem ve firmách, které se ocitly v krizi Firma potřebuje v době krize někoho odvážného, protože odvaha odhaluje to, na čem nám záleží. Odhaluje to, co nás inspiruje k překonání sebe sama. Odvaha má mnoho podob - morální, intelektuální, emoční, psychologickou, politickou, sociální, duchovní, finanční ...
Článek
Dámy a pánové, tohle je válka
Dámy a pánové, tohle je válka Nebyli jsme na tuto válku připraveni. Selhalo krizové řízení, selhali krizoví manažeři a dopady budou pro celou společnost katastrofální.
Článek
Jak se vypořádat se stresem?
Jak se vypořádat se stresem? Chci vám napsat něco o stresu, a o tom, jak můžeme pomoci, aniž si to možná uvědomujeme.
Článek
Manažer? Voják jako vzor
Manažer? Voják jako vzor Není dne, abych někde nenarazila na článek, video nebo reklamu, ze kterých se dozvím, že se v několika málo lekcích naučím vše o koučování nebo vůdcovství. Stačí se jen zaregistrovat a zaplatit. Ze svých vlastních zkušeností však vím, že to není pravda. Z opravdového koučování nebo vůdcovství je dnes něco, jako celoživotní vzdělávání.
(14) Načíst více