Velký měsíční horoskop na duben 2021 pro každé znamení

Dny utíkají jako voda a sotva ses nadála, březen se změnil v duben. Co tě v dubnu čeká? Budeš si užívat zábavy, nebo budeš naopak zavalená hromadou práce? Přečti si svůj horoskop na následující měsíc!

Zdroj: https://pixabay.com/cs/

Beran (21. 3. - 20. 4. )

Láska 
Čeká tě velké a nečekané překvapení. Láska ti doslova spadne do klína, aniž bys o to jakkoliv usilovala. Ale nastane ti tak krásné období zamilovanosti a samých radostí.

Práce 
Duben bude po pracovní stránce až děsivě klidný a pohodový. Užívej si tohoto volnějšího režimu, s největší pravděpodobností nebude trvat věčně.

Zdraví
Sluníčko už začíná opravdu nabírat na síle, tak nezapomínej na ochranu. Nepodceňuj nošení pokrývek hlavy, brýlí ani použití opalovacích krémů.

Býk (21. 4. - 21. 5. )

Láska 
Na obzoru se objevila nová známost, ale máš stále pochyby, zda je to vhodný partner pro tebe. Zamysli se nad tím, jestli máte vůbec něco společného.

Práce 
Poslední dobou sis užila pár volných dní a v práci se to pomalu začne projevovat. Seznam tvých povinností se krátit moc nebude, budeš muset opravdu zabrat.

Zdraví
Dávej pozor na počasí. K večeru opravdu není takové teplo jako přes den. Mohla by sis tak přivodit nachlazení nebo podobnou nemoc.

Blíženci (22. 5. - 21. 6. )

Láska 
Po delší době tě čeká náročnější měsíc, kdy nebudeš mít na partnera tolik času, kolik by sis představovala. Neber to nějak tragicky, on to určitě pochopí.

Práce 
Šéf se v dubnu nebude těšit dobré náladě. Bude vyžadovat perfektní výkon a naprosté soustředění. Dej pozor, ať s ním nepřijdeš do konfliktu.

Zdraví
Pohyb venku tě momentálně velmi baví a užíváš si ho plnými doušky. Jen tak dál!

Rak (22. 6. - 22. 7. )

Láska 
Nějakou dobu už si říkáš, že vážný vztah není nic pro tebe, ale následující týdny možná změní tvůj názor. Máš se na co těšit!

Práce 
V dubnu jdeš do práce s hlavou plnou nápadů a spoustou elánu. Šéf bude z tvého nadšení k práci nadšený a bude ochoten ti ve spoustě věcí vyjít vstříc.

Zdraví
Poslední dobou před spaním často zíráš hodiny do stropu a nemůžeš usnout. Zkus dvě tři hodiny před spaním odložit všechny elektronické zařízení a jdi se třeba projít nebo si čti.

Lev (23. 7. - 22. 8. )

Láska 
Tvůj miláček poslední dobou dost žárlí a jeho reakce tě často dost naštvou. Zamysli se nad tím, co ho k těmto závěrům vede a co bys s tím mohla dělat.

Práce 
Budeš muset v práci čelit velkým výzvám, které tě doslova přivádí k pláči. Nebuď na sebe tolik tvrdá a když bude potřeba, tak požádej kolegy o pomoc.

Zdraví
Vytáhni sebe i své rodinné příslušníky do přírody. Protáhnete si klouby, provětráte hlavu a jako bonus budete spolu.

Panna (23. 8. - 22. 9. )

Láska 
Potkáš někoho, kdo ti naprosto změní život. Z počátku to tak vůbec nebude působit, ale pak se věci otočí.

Práce 
Předchozí měsíce byly dost náročné, ale teď se situace konečně uklidní a všichni si budete moci oddychnout.

Zdraví
Víc se zamysli nad tím, co si dáváš k jídlu. Pozoruj své tělo a jeho reakce, ať si nezaděláváš na zbytečné problémy.

Váhy (23. 9. - 23. 10. )

Láska 
Všichni okolo tebe i tvého partnera popichují, že byste měli založit rodinu. Nenechejte se do ničeho uvrtat jen proto, že se to od vás očekává. Je to vaše rozhodnutí.

Práce 
V dubnu tě čeká hromada konzultací a nekonečných hovorů s kolegy i nadřízeným. Nakonec to ale přinese ovoce.

Zdraví
V dubnu budeš velmi náchylná na úrazy, dávej na sebe velký pozor. Stačí malá nepozornost a neštěstí je na světě.

Štír (24. 10. - 22. 11. )

Láska 
Partner má občas tendence házet vinu za všechny problémy na tebe, i když s tím často nemáš nic společného. Nenechej si sypat popel na hlavu, a braň se!

Práce 
Dávej si v práci pozor na projevy náklonosti, hlavně z tvé strany. Někteří kolegové i nadřízení by to mohli špatně pochopit.

Zdraví
Poslední dobou máš problémy s tím se soustředit a celkově se delší dobu věnovat jedné činnosti. Dopřej své hlavě dostatek odpočinku.

Střelec (23. 11. - 21. 12. )

Láska 
Dávej si pozor na to, komu věříš. Mohla bys být zklamaná tím, jak jsou lidé zlí a závistiví.

Práce 
Duben bude po pracovní stránce velmi úspěšný. Čeká tě hromada zajímavých zkušeností a odměna bude také víc než uspokojivá.

Zdraví
Tvůj pitný režim je opravdu žalostný. Skládá se především z kávy.  Měla by ses na to zaměřit, a dostat do sebe víc vody.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1. )

Láska 
Hádky jsou ve vašem vztahu čím dál častější a občas tě štve jen to, že partner dýchá. Vyrazte třeba za rodinou nebo přáteli každý sám, ať si od sebe na chvíli odpočinete.

Práce 
V práci tě v dubnu čeká poměrně napjatá atmosféra. Konflikty s kolegy budou dost časté, ale nenechej se strhnout k podrazům a vulgaritám. Snaž se vše řešit s chladnou hlavou.

Zdraví
Neodbývej své tělo. Zaslouží si vyváženou stravu, pohyb, ale také relaxaci. Na to nezapomínej!

Vodnář (21. 1. - 20. 2. )

Láska 
Nedostatek kulturního vyžití tebe i partnera malinko nutí k tomu, abyste upadali do stereotypu. Nedovol to a naplánuj vám pořádný program třeba v přírodě. Partner bude z počátku vypadat otráveně, ale nakonec si to užijete.

Práce 
Čeká tě poměrně pohodový měsíc. Většina záležitostí bude šlapat jako na drátkách a nebudeš muset řešit žádné problémy.

Zdraví
Krevní transfuze nebo plazma může někomu moc pomoci a tebe to zas tolik nestojí. Zamysli se nad tím, že bys někomu tímhle způsobem pomohla.

Ryby (21. 2. - 20. 3. )

Láska 
Bohužel se zrovna nacházíš na konci jednoho krásného vztahu, který byl od počátku odsouzen k záhubě. Nezoufej, čas všechno zahojí a ty svého prince jednou najdeš.

Práce 
V práci se ti naskytne úžasná příležitost, jak ukázat svoje přednosti. Šéf ti dá velkou zodpovědnost, která tě ale trochu děsí. Nenechej se tím rozhodit a dej do toho vše.

Zdraví
Pomalu začíná období alergií. Existují i nějaké alternativní cesty, jak tento problém řešit. Zkus mrknout na internet.

Autor:
Publikováno: 1. 4. 2021 20:10 Nahlásit obsah