Známý zpěvák oznámil zdrcující zprávu: Mám rakovinu

Známý zpěvák oznámil zdrcující zprávu: Mám rakovinu Zdroj: ahaonline.cz

Každý z nás si při vyslovení slova rakovina uvědomí, že tato zákeřná nemoc se nevyhýbá nikomu. Můžete být slavná osobnost, známý politik, a i tak vás nemoc dostihne. Jednoduše si nevybírá. Své o tom ví i jeden z našich nejoblíbenějších hudebníků. 

František Nedvěd, hudebník a slavný zpěvák byl 13. prosince 2020 hostem ranního vysílání Rádia Impuls. Překvapil moderátora i posluchače sdělením, že mu byla diagnostikována před nedávnem rakovina. “Pustím to do světa, ať to všichni vědí. Léčím se chemoterapií, takže čekám, jestli se to zlepší nebo ne,” řekl otevřeně zpěvák.

Zdroj: blesk.cz Hudebník, který má 73 let podstoupí 28. prosince již třetí cyklus chemoterapie. V současnosti trpí obrnou hlasivek. Když mu lékaři těsně před vypuknutím druhé vlny pandemie koronaviru řekli o jeho nemoci a byly zakázány hromadné akce, František to považoval za znamení.

“Očekávám, že jakmile se opatření uvolní, tak se mi hlas vyléčí a budu moci pokračovat ve své práci,” dodal optimisticky naladěný a vždy usměvavý písničkář, který doufá v úplné uzdravení.

Autor:
Publikováno: 22. 12. 2020 10:40 Nahlásit obsah