Horoskop na 33. týden (15. 8. 2022 - 21. 8. 2022)

A mame tu opět pondělí a s ním nový týden! Dny neúprosně utíkají, a půlka srpna je pryč. Co si v následujících dnech užiješ? Budeš se radovat z maličkostí, nebo tě čeká pořádná dávka problémů? Přečti si svůj horoskop!

Zdroj: Shutterstock

Beran (21. 3. - 20. 4. )

Poslední dobou jsi měla tolik povinností, že ti na partnera a rodinu moc času nezbylo. Teď je ale jiná situace a ty si můžeš zase užívat jejich společnost. Nebuď ale tolik urputná ve snaze naplánovat něco nezapomenutelného. Raději nechej věci běžet svým tempem a užívej si přítomnost.

Býk (21. 4. - 21. 5. )

Konečně ses dočkala zaslouženého odpočinku a z dovolené se tak do práce vracíš jako znovuzrozená. Ale samotné zařazení do pracovního provozu bude trochu oříšek. Budeš potřebovat trochu času, než opět dosáhneš svého pracovního tempa. Dovol si pomalejší rozjezd!

Blíženci (22. 5. - 21. 6. )

Všude kolem tebe se to hemží zamilovanými páry, žádostmi o ruku a oznámení těhotenství. Váš vztah je ale naopak ve šťastném stereotypu, který vám oběma vyhovuje. Nenechejte se okolím vyprovokovat k nějaké změně, která vám není příjemná.

Rak (22. 6. - 22. 7. )

Máš pocit, že musíš být neustále ve střehu, pořád pracovat na kariérním postupu, a navíc zvládat i domácnost. A to všechno ideálně bez jediné chybičky. Dovol si jednou za čas polevit a pro jednou nedělat vůbec nic. On se nakonec svět nezboří. Užij si trochu klidu a pohody.

Lev (23. 7. - 22. 8. )

Ačkoliv je většina tvých kamarádů šťastně zadaných a ty stále single, nemáš vůbec potřebu se vázat. Jsi spokojená ve své bublině a nemáš v plánu nic měnit. Osud má s tebou ale zřejmě jiné plány. Nebraň se tomu a uživej si, co pro tebe budoucnost připraví.

Panna (23. 8. - 22. 9. )

Poslední dobou se ti moc nedaří ani v profesním životě, ani v soukromí. Nesnaž se za každou cenu zůstat silná. Klidně dej průchod svým emocím, uvidíš, jak moc se ti pak uleví. Jakmile dáš tyto své pocity najevo, půjde ti mnohem snáz za nimi udělat tlustou čáru. A pak se vše obrátí k lepšímu.

Váhy (23. 9. - 23. 10. )

V práci tě čeká pořádně perný týden. Vyjdou najevo nějaké problémy, a šéf tak nebude zrovna dobře nalazen. Ačkoliv bys k celé problematice měla pár poznámek, není momentálně nejvhodnější je vytahovat. Nechej si své připomínky tentokrát pro sebe a dělej si svou práci.

Štír (24. 10. - 22. 11. )

Ta poslední rok a půl jsi omezila mnohem víc kontaktů, než bys vůbec chtěla. A není vůbec jednoduché je znovu navázat. Zkus se přestat vymlouvat a zkus své staré známé někam zase vytáhnout. Uvidíš, že to bude šťastné shledání.

Střelec (23. 11. - 21. 12. )

Jsou věci, které už dlouho odkládáš. Stále a stále dokola si hledáš výmluvy, proč to zrovna teď nejde. Přestaň před tím utíkat a raději se tomu postav čelem. Uvidíš, že to nakonec vůbec nebude taková hrůza, jak sis celou dobu představovala.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1. )

Po dlouhé době se ti konečně podaří něco, co už tě dlouho strašilo ve všech nočních můrách. Neuvěřitelná úleva ti bude největší odměnou. Nezapomeň to ale pořádně oslavit a udělat si nějakou drobností radosti. A užívej si, že to máš konečně za sebou.

Vodnář (21. 1. - 20. 2. )

Přestaň se neustále ohlížet na vsechny okolo. Jendou žiješ svůj život a měla by sis ho žít především podle sebe. Udělej taky někdy něco jen proto, že to tobě udělá radost. Uvidíš, že si to pak náramně užiješ. A všichni kolem tebe, co tě mají rádi, budou šťastní s tebou.

Ryby (21. 2. - 20. 3. )

V následující dnech tě čeká spousta těžké práce, ale zároveň tě pak bude čekat také odměna, se kterou na všechnu dřinu hned zapomeneš. Přesto budeš mít ale skvělou náladu, kterou přeneseš i na své kolegy a práce vám tak hned půjde lépe.

Autor:
Publikováno: 17. 8. 2022 07:23 Nahlásit obsah