Další bláznivý test věrnosti. Obstojí tentokrát mladík ve zkoušce?

Jsme zkrátka nepoučitelní. Stále pokoušíme osud a potom se nestačíme divit, když nic není takové, jak jsme doufali. Své o tom ví i dívka na videu, která se rozhodla otestovat věrnost svého miláčka. A jak to dopadlo?

Tentokrát navštívila internetový pořad “To Catch a Cheater” teprve náctiletá dívka společně se svým otcem, protože chtěla jak divákům, tak hlavně otci ukázat, jak ji její vyvolený miluje a nikdy by ji nedokázal ublížit nevěrou. Tvůrci pořadu proto nasadili ten největší kalibr a na mladíka poslali blonďatou sexy modelku.

Dívenka se nestačila divit, jak se její velká láska rychle rozpadla na prach. Mladík nejenže přítelkyni zapřel, ale očividně se mu flirtování líbilo. Nestyděl se ani modelce sáhnou na prsa a její pozvání k sobě do bytu za její kamarádkou, aby si to “užili” ve třech, s nadšením přijal. Jaké ale bylo jeho rozčarování, když v bytě na něj místo slibovaných sexuálních hrátek čekala jeho dívka spolu s otcem, se podívejte na videu. Chlapec dostal to, co si zasloužil. Dobře mu tak, nemyslíte?

Pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte stisknout tlačítko "To se mi líbí" a SDÍLEJTE to se svými přáteli a příbuznými na Facebooku!

Autor:
Publikováno: 28. 9. 2022 10:20 Nahlásit obsah