Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí

Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí Zdroj: ladbible.com

Lidé věří, že po smrti je čeká mnohem lepší život než ten, který prožívali. Různá náboženství mají na posmrtnou existenci zcela rozličné názory. Jedni věří, že duše lidí půjdou do ráje, jiné do pekla - podle toho, jaký život vedli. Někteří se údajně převtělí do zvířete nebo se opět narodí. Co však člověk prožívá v době kdy přechází na „druhý břeh“?

Mladá žena Tina Hines z USA prodělala v roce 2018 zástavu srdce a během převozu do nemocnice, i přes snahu lékařů, zemřela. Lékaři ji prohlásili za mrtvou, ale po 27 minutách v nemocnici najednou ožila. Ihned po probuzení z věčného spánku vyžadovala papír a tužku, jak uvedl zahraniční portál LADbible.

„Je to skutečné”, napsala. Když se jí její rodina ptala, co je skutečné, ukázala směrem nahoru. „Barvy byly tak živé”, pokračovala v popisu toho, co viděla cestou na onen svět. Dokonce tvrdila, že viděla postavu muže, o kterém si myslí, že to byl Ježíš.

Zdroj: ladbible.com Tato mladá žena patří mezi asi 20 % lidí, kteří si zážitek během klinické smrti pamatují. Vědci se díky výpovědím těchto pacientů snaží najít odpovědi na otázky, co nás čeká po smrti. Převládá názor, že po smrti mozek člověka okamžitě přestává fungovat. Opak je však pravdou, jak tvrdí jeden vědec z Michiganu - mozek je ještě nějakou chvíli aktivní.

Tina si po svém zážitku nechala na zápěstí vytetovat obraz, který viděla v době klinické smrti. Bude jí neustále připomínat tento zážitek a její návrat do života. Také úplně změnila svůj pohled na svět a přehodnotila své priority.

Autor:
Publikováno: 17. 1. 2021 18:26 Nahlásit obsah