Influencerka vypadá úplně stejně jako Jim Carrey. Lidé ji považují za hercovu dceru

Influencerka vypadá úplně stejně jako Jim Carrey. Lidé ji považují za hercovu dceru Zdroj: Shutterstock

Americkou influencerku Heather Shaw, která boduje na TikToku, lidé často považují za příbuznou hollywoodského herce Jima Carreyho, nebo dokonce za jeho dceru. A není divu. Tiktokerka je slavnému komikovi navlas podobná, i když nemají vůbec společné geny. Stačí se podívat na některá videa s Heather Shaw a budete žasnout.

Už od dětství chtěla být komičkou

Křivé zuby, vykulené oči, stejný úsměv, stejná mimika tváře i podobný smysl pro humor. 34letá tiktokerka Heather Shaw vypadá, jako kdyby z oka vypadla 61letému herci Jimovi Carreymu. 

“Už od dětství jsem chtěla být komičkou. Dává to smysl, když mám tuhle tvář,” uvedla Hether Shaw pro The Mirror s tím, že ji lidé často zastavují na ulici, aby jí řekli, že vypadá jako Jim Carrey. 

Jak se proslavila? Vydávala se za ztracenou dceru Ace Ventury

Tato influencerka s výraznou tváří, která se narodila s duší komika, má velmi rozvinutý herecký talent. A rozhodla se toho využít. Jenom na TikToku má více než 2,2 miliony sledujících z celého světa. 

Komička Heather Shaw z amerického státu Kentucky se na TikToku proslavila poté, co ve svých videích předstírala, že je dlouho ztracená dcera zvířecího detektiva Ace Ventury, kterého hrál právě Jim Carrey. 

Zdroj: Shutterstock Bylo by divoké se s Jimem Carreym někdy setkat, míní influencerka

A co na svou podobu s Jimem Carreym influencerka říká? “Myslím, že je to jenom podivná náhoda. Když smícháte vzhled mé mámy a táty, dostanete jedno dítě, které vypadá jako Jim Carrey. Kolem osmi let jsem si uvědomila, že vypadám jako Jim,” okomentovala svou podobu s Jimem Carreym Heather Shaw.

Jak influencerka podotkla, se slavným hercem se ještě nikdy osobně nepotkala. Dodává ovšem, že by bylo velmi divoké se s ním jednoho dne setkat. 

Zdroj: Tiktok.com/@heathershawwww, Mirror.co.uk, Nypost.com
Autor:
Publikováno: 25. 1. 2023 10:12 Nahlásit obsah