AK

Administrátorka

Autorovy příspěvky (2980)

Článek
Domácí lečo do sklenic za pár korun: Zavařte si tuto pochoutku na zimu
Domácí lečo do sklenic za pár korun: Zavařte si tuto pochoutku na zimu Máte rádi domácí lečo? Zavařte si jej na zimu do sklenic! Máme pro vás opravdu chutný recept na zavařené lečo, který je navíc zdravější díky sníženému obsahu cukru a rostlinného oleje. Ideální pro všechny, kteří si chtějí pochutnat a připravit si zásoby na zimu.
Článek
Jak sušit levanduli, aby neopadala, neztratila barvu a stále krásně voněla? Základem je správný postup
Jak sušit levanduli, aby neopadala, neztratila barvu a stále krásně voněla? Základem je správný postup Máte na zahradě levanduli a chtěli byste si ji nasušit k dalšímu využití? V tom případě vám přinášíme jednoduchý a efektivní návod, jak sušit levanduli, aby neopadala, neztratila barvu a stále krásně voněla. Co všechno pro to musíte udělat?
Článek
Natálie Kočendová a Nela Slováková ve stejných šatech. Trapas v Karlových Varech rozjel diskuzi, které z nich to sluší víc
Natálie Kočendová a Nela Slováková ve stejných šatech. Trapas v Karlových Varech rozjel diskuzi, které z nich to sluší víc Nela Slováková se dostala do hledáčku kritiků kvůli nečekanému módnímu faux pas na filmovém festivalu v Karlových Varech. Natálie Kočendová totiž v roli modelky vynesla na molo festivalové módní přehlídky úplně stejné šaty, ve kterých se před časem na společenské akci objevila Nela.
Článek
Zemřel slavný producent filmů Titanic a Avatar. Jon Landau se dožil 63 let
Zemřel slavný producent filmů Titanic a Avatar. Jon Landau se dožil 63 let Ve věku 63 let zemřel producent světového formátu Jon Landau, který stál za úspěchem filmových trháků Titanic a Avatar. Po ročním boji bohužel podlehl rakovině. Zpráva o jeho smrti obletěla svět v sobotu 6. července 2024.
Článek
Trik, jak vyčistit toustovač a udržet jej čistý. Aneb užijte si tousty bez nepořádku
Trik, jak vyčistit toustovač a udržet jej čistý. Aneb užijte si tousty bez nepořádku Milujete křupavé tousty, ale děsí vás následné čištění toustovače? Máme pro vás skvělý trik, jak si dopřát tuto lahodnou pochoutku bez starostí ohledně úklidu. Přečtěte si, jak snadno udržet váš toustovač čistý a stále připravený k použití. Pokud se vám však stane nehoda, dáme vám také tip, jak vyčistit zapečený toustovač.
Článek
Milujete vonné svíčky? Potom raději zbystřete, mohou poškozovat zdraví
Milujete vonné svíčky? Potom raději zbystřete, mohou poškozovat zdraví Vonné svíčky vytvářejí příjemnou atmosféru a po zapálení dokážou vnést do našich domovů překrásnou vůni. Odborníci však varují, že některé z nich vykazují vážná zdravotní rizika. Co byste měli vědět, než si příště zapálíte svou oblíbenou svíčku?
(2974) Načíst více