AK

Administrátorka

Autorovy příspěvky (2881)

Článek
Co vysadit mezi jahody? Přinášíme seznam nejvhodnějších plodin
Co vysadit mezi jahody? Přinášíme seznam nejvhodnějších plodin Pěstování jahod vyžaduje naši péči a pozornost. Ať už jde o výběr vhodného stanoviště, nebo správnou kombinaci rostlin v okolí. Symbióza mezi jahodami a dalšími druhy rostlin může výrazně ovlivnit jejich růst a zdraví. Co tedy vysadit mezi jahody, aby se jim dařilo?
Článek
Ivana Gottová letos veřejnosti vilu na Bertramce neotevře. Pro Mistrovy fanoušky má ale jednu dobrou zprávu
Ivana Gottová letos veřejnosti vilu na Bertramce neotevře. Pro Mistrovy fanoušky má ale jednu dobrou zprávu Jak před časem na sociálních sítích avizovala vdova po božském zpěvákovi Karlu Gottovi, Ivana, v letošním roce měla veřejnosti otevřít Mistrovu vilu na Bertramce. Došlo ovšem ke změně. Zpěvákovi fanoušci se letos do vily nepodívají. Kromě této špatné zprávy jim Ivana Gottová na sociálních sítích oznámila jednu pozitivní novinku.
Článek
Moč hlodavců a bakterie: Pití z neumytých plechovek může být rizikové
Moč hlodavců a bakterie: Pití z neumytých plechovek může být rizikové Umýváte plechovky od nápojů ještě před tím, než je otevřete a napijete se z nich? Není od věci, když nad tím alespoň trochu popřemýšlíte. Zatímco jedni varují před možnou nákazu, podle druhých jde o mýtus. Podívejme se tedy podrobněji na to, jaká nebezpečí nám skutečně hrozí a jak se jim můžete vyhnout.
Článek
Padl osmý nejvyšší jackpot v historii sázení. Šťastlivec se zatím nepřihlásil
Padl osmý nejvyšší jackpot v historii sázení. Šťastlivec se zatím nepřihlásil V americkém Oregonu se zatím neznámý sázkař trefil do černého. Vyhrál totiž osmý nejvyšší jackpot v historii sázení. Jde konkrétně o astronomickou částku v hodnotě neuvěřitelných 1,32 miliard. Moc pěkné peníze, co říkáte?
Článek
Recept na pampeliškový med: Připravte si jarní klasiku, kterou milujeme od dětství
Recept na pampeliškový med: Připravte si jarní klasiku, kterou milujeme od dětství Na louku plnou zářivě žlutých pampeliškových květů je nejen pěkný pohled. Rozkvetlé pampelišky můžete zpracovat v kuchyni a udělat tak zároveň něco pro zdraví celé své rodiny. Uvařte si pampeliškový med. Tuto klasiku, která má blahodárné účinky na lidské zdraví, si připravujeme v Česku již po generace.
Článek
Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka se zhroutil a je v péči psychiatrů. O jeho stavu promluvily maminka a kamarádka Sugar Denny
Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka se zhroutil a je v péči psychiatrů. O jeho stavu promluvily maminka a kamarádka Sugar Denny Tadeáš Kuběnka zkolaboval. Momentálně se nachází pod dozorem lékařů ve specializovaném zařízení, kam byl převezen v pátek 12. dubna. O jeho zdravotním stavu se veřejně vyjádřily jeho maminka i kamarádka, influencerka Sugar Denny. Lidé na sociálních sítích Tadeášovi vyjadřují spoustu podpory a přejí mu brzké uzdravení.
(2875) Načíst více