Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Jak zahustit polévku
Kategorie
Jak zahustit polévku
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.
Článek
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty
Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ovšem nechcete při tom použít bílou mouku? Zapomeňte tedy na klasickou jíšku, pokrmy můžete zahustit mnohem zdravější, méně kaloričtější, lehčí, a přesto chutnou verzí. Vyzkoušejte následující možnosti, pomocí kterých uvaříte krémové a husté polévky a omáčky bez jediné špetky mouky.
Článek
Schilthorn – za Bondem nejstrmější lanovkou světa
Švýcarský Schilthorn proslavil v roce 1969 film James Bond „V tajné službě Jejího veličenstva“, letos si říká o slávu skrze svou novou moderní lanovku, která je nejstrmější na světě.