Domácí utopenci, které můžete sníst okamžitě

Utopenec je u nás v Česku velmi oblíbeným pokrmem studené kuchyně a svou chutí vás z pohodlí domova odnese do prostředí příjemné hospůdky. Avšak jediná nevýhoda, kterou utopenec má, je ta, že než jej budeme moci sníst, musíme pár dnů počkat. To jsme však vyřešili za vás a přinášíme vám trik, díky kterému si jej budete moct dopřát téměř okamžitě.
Ingredience
Postup přípravy
Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte.
Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka, záleží pouze na vás, jak silná je budete chtít.
Poté si připravte tři třílitrové skleněné nádoby, do kterých na dno dejte vrstvu cibule a trochu koření, pár feferonek a špekáčky.
Vrstvy opakujte tak dlouho, dokud jednotlivé nádoby nebudou plné.
Následně do většího hrnce dejte ingredience na nálev a přiveďte je k varu.
Horkým nálevem zalijte špekáčky, a jakmile vše vychladne, můžete si je dopřát do sytosti.