JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Utopenci
Kategorie
Utopenci
Článek
Recept na nejlepší utopence: Základem jsou špekáčky obsahující alespoň 40procentní podíl masa
Utopenci jsou léta osvědčenou pochoutkou vyrobenou ze špekáčků naložených ve sladkokyselém nálevu. Milujete je také, ovšem chtěli byste jejich chuť ještě o něco vyšperkovat? Inspirujte se naším receptem na nejlepší utopence, po kterých se u vás doma jenom zapráší.
Recept
Domácí utopenci, které můžete sníst okamžitě
Utopenec je u nás v Česku velmi oblíbeným pokrmem studené kuchyně a svou chutí vás z pohodlí domova odnese do prostředí příjemné hospůdky. Avšak jediná nevýhoda, kterou utopenec má, je ta, že než jej budeme moci sníst, musíme pár dnů počkat. To jsme však vyřešili za vás a přinášíme vám trik, díky kterému si jej budete moct dopřát téměř okamžitě.
Video
Těchto domácích utopenců se nikdy nepřejíte. Jejich příprava je jednoduchá a rychlá
Neznám nic lepšího, než si po náročném dni zlepšit chuť lahodným utopencem. Je to jednoduchý a naprosto výborný pokrm, který se do těchto letních dnů perfektně hodí.
Článek
Jak dlouho vařit vejce a co dělat, aby nepopraskalo: Vejce natvrdo, naměkko a na hniličku připravíte v rozdílném čase
Vejce patří k surovinám, které můžeme v kuchyni připravovat na spoustu způsobů. Aby byla jejich chuť dokonalá, je důležité, abyste jejich přípravu dodrželi také časově. Prozradíme vám, jak dlouho byste měli vařit vejce natvrdo, naměkko a na hniličku, a co byste měli dělat, aby vám při vaření nepraskla.