Vepřová pochoutka z lahve. Hodí se jako svačinka i večeře
Pro všechno milovníky tlačenky máme dnes recept na výbornou vepřovou pochoutku, která svou chutí i tvarem tlačenku připomíná. Její příprava je jednoduchá a chuť naprosto famózní.
Ingredience
Postup přípravy
Vložte kolena do velkého hrnce, zalijte je vodou a přidejte všechny ostatní ingredience kromě pepře a česneku.
Vše vařte pod pokličkou přibližně tři hodiny a průběžně pomocí lžíce odstraňujte vzniklou pěnu.
Než se maso uvaří, připravte čistou plastovou láhev, ze které odstřihněte vrch.
Poté stroužky česneku nastrouhejte a smíchejte s pepřem. Uvařené maso po uvaření zbavte kostí a natrhejte jej na kousky, do kterých přidejte česnekovou směs.
Maso postupně skládejte do plastové láhve a přidávejte i vývar, ve kterém se maso vařilo.
Po vychladnutí masovou směs z láhve vyklopte a nakrájejte na tlustší kolečka.