Manželství podle horoskopu: S těmito 3 znameními po boku budete žít šťastně až do smrti

Manželství podle horoskopu: S těmito 3 znameními po boku budete žít šťastně až do smrti Zdroj: Shutterstock

Přemýšleli jste někdy nad tím, která znamení zvěrokruhu patří k nejlepším manželům a nejlepším manželkám? Jestliže hledáte někoho, kdo s vámi bude ve špatném i ve zlém a s kým budete žít šťastně až do smrti, zaměřte se zejména na 3 následující hvězdná znamení. S kým je tedy manželství podle horoskopu tou nejlepší volbou?

Býk je v manželství trpělivý a vášnivý

Pokud máte manžela nebo manželku ve znamení Býka, je to pro vás velká výhra. Lidé narození ve znamení Býka totiž nechtějí, aby jejich protějšku někdy něco chybělo. Dávají do manželství vše a drží se hesla “dokud nás smrt nerozdělí”.

Býci jsou v manželství také nesmírně vášniví a ani v tomto ohledu si jejich protějšek nebude příliš stěžovat. Toto znamení však bývá nadmíru tvrdohlavé, a tak se jeho manželství neobejde bez problémů. 

Zdroj: Shutterstock Rak je rodinným typem, pro kterého je manželství a rodina vše

Rak je mezi hvězdnými znameními skutečným rodinným typem, který svou rodinu klade vždy na první místo. Rodina a spokojené manželství je pro Raka něco, o čem snil celý život. Proto je brání zuby nehty.

V případě Raka rovněž oceníte, že je toto znamení srdečné a pečující. Raci se rovněž nevyhýbají řešení manželských problémů a se svým protějškem se snaží otevřeně komunikovat. Na co ale Raci zapomínají? Myslí až příliš na druhé a sebe upozaďují - právě před tím se je snažte chránit. Pokud v manželství s Rakem dosáhnete rovnováhy, tento vztah vám vydrží až do konce života.

Zdroj: Shutterstock Panna vnáší do manželství spoustu harmonie

Osoby ve znamení Panny považují za nejdůležitější lidi ve svém životě svého partnera a své děti. Toto hvězdné znamení je málokdy majetnické a žárlivé, svému partnerovi naopak naprosto důvěřuje. Tato vlastnost Panny vnáší do manželství spoustu harmonie.

Lidé ve znamení Panny vytvářejí láskyplné manželství se vzájemným respektem. Co ovšem může být někdy problém? Panny bývají perfekcionalisticky založené a často i kritické, a to nejen k sobě, ale také k partnerovi. Tato vlastnost mnohdy může vést ke sporům v manželství, proto je tak důležitá vzájemná komunikace, v rámci níž si manželé promluví a vše vzájemně vysvětlí.

Zdroj: Margriet.nl
Autor:
Publikováno: 27. 9. 2022 15:30 Nahlásit obsah