Shopaholicadel promluvila o novém příteli. Z rozchodu s Davidem se oklepala už po pár dnech

Shopaholicadel promluvila o novém příteli. Z rozchodu s Davidem se oklepala už po pár dnech Zdroj: Shutterstock

Kontroverzní česká influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel se před pár dny rozešla se snoubencem Davidem. Její partnerský život je však opět zalitý sluncem. Ve svém nejnovějším videu oznámila, že má nového přítele.

Influencerka Adéla Pulcová, která na sociálních sítích vystupuje pod pseudonymem Shopaholicadel, se před několika dny rozešla se svým snoubencem Davidem Pražákem. Rozchod to byl bouřlivý a oba dva ve vyjádření na sociálních sítích na sobě nenechali niť suchou.

Jenže bouřka je zažehnána a v případě Shopaholicadel je již vše zalito sluncem. Kontroverzní influencerka oznámila, že má nového přítele Jana. Z rozchodu se svým snoubencem Davidem se tak oklepala poměrně rychle.

“Já mám jiného partnera, který je mnohem lepší, než byl támhle nějaký David. Hlavně je to chlap, není to dítě jako ty, Davide, chápeš to? Ty se fakt reálně prober,” řekla Adéla Pulcová ve svém nejnovějším videu, které nahrála na YouTube.

Definitivní konec vztahu mezi Davidem Pražákem a Adélou Pulcovou přišel v pátek 10. března 2023. Sám Davča se o rozchodu se svou snoubenkou podělil s ostatními na svém TikToku. Expartneři na sebe začali okamžitě házet jednu špínu za druhou a zdá se, že vše bude pokračovat jako nekonečná telenovela.

Shopaholicadel má však již od soboty 11. března neaktivní instagramový účet. Zda jí byl kvůli jejím rozběsněným příspěvkům smazán, nebo jej osobně vypnula, ví jenom influencerka sama.

Zdroj: Youtube.com/@shopaholicadelYoutuberka30

Autor:
Publikováno: 17. 3. 2023 09:24 Nahlásit obsah