Stačí 30 minut a vykouzlíte tu nejlepší směs na špagety
Snad není nikdo, kdo by neměl rád špagety. Jsou jednoduché a hlavně se dají připravit na mnoho způsobů. Dnes jsme si pro vás připravili recept na tu nejchutnější masovou směs, kterou jste kdy ochutnali.
Ingredience
Postup přípravy
Nakrájíme dvě cibule a na trošce oleje osmahneme, dokud nezesklovatí, přidáme mleté maso a necháme prosmažit. Poté osolíme, opepříme, posypeme oreganem, nejprve jenom mírně a později můžeme přidat podle vaší chuti. Prolisujeme česnek a přidáme k masu. Vše důkladně promícháme a vaříme.
Postupně přidáváme protlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalijeme 300 ml vody a necháme mírně probublávat asi 5 minut.
Dále vmícháme Apetito nebo Smetanito, můžeme přidat ještě trochu oregana a neustále vaříme, dokud se sýr nerozpustí, nezapomínáme promíchávat.
Až se sýr rozpustí, přidáme kukuřici, podle chuti přisolíme, můžeme přidat trochu česneku, čerstvé bazalky a je hotovo.
Uvařené špagety dáme na talíř, přidáme směs a nezapomeneme vše pěkně posypat parmezánem.