Stačí 30 minut a vykouzlíte tu nejlepší směs na špagety

Stačí 30 minut a vykouzlíte tu nejlepší směs na špagety Zdroj: Shutterstock.com

Snad není nikdo, kdo by neměl rád špagety. Jsou jednoduché a hlavně se dají připravit na mnoho způsobů. Dnes jsme si pro vás připravili recept na tu nejchutnější masovou směs, kterou jste kdy ochutnali.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 6

Ingredience

Parmazán na posypání
Oregano
Sůl a pepř
Kečup
Olej
Cibule 2 ks
Kukuřice v plechovce 1 balení
Sýr Apetito nebo Smetanito 2 ks
Česnek 6 stroužků
Rajský protlak 2 balení
Mleté maso 1 kg

Postup přípravy

1.

Nakrájíme dvě cibule a na trošce oleje osmahneme, dokud nezesklovatí, přidáme mleté maso a necháme prosmažit. Poté osolíme, opepříme, posypeme oreganem, nejprve jenom mírně a později můžeme přidat podle vaší chuti. Prolisujeme česnek a přidáme k masu. Vše důkladně promícháme a vaříme.

2.

Postupně přidáváme protlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalijeme 300 ml vody a necháme mírně probublávat asi 5 minut.

3.

Dále vmícháme Apetito nebo Smetanito, můžeme přidat ještě trochu oregana a neustále vaříme, dokud se sýr nerozpustí, nezapomínáme promíchávat.

4.

Až se sýr rozpustí, přidáme kukuřici, podle chuti přisolíme, můžeme přidat trochu česneku, čerstvé bazalky a je hotovo.

5.

Uvařené špagety dáme na talíř, přidáme směs a nezapomeneme vše pěkně posypat parmezánem.

Autor:
Publikováno: 26. 9. 2018 10:36 Nahlásit obsah