Tradiční český bramborák plněný uzeným masem. Je skutečně výtečný

Pravý bramborák je typickým jídlem všech slovanských národů, a tak se pochopitelně i u nás může pyšnit velkou oblibou. Jeho příprava není vůbec složitá, jak se může na první pohled zdát. O tom vás přesvědčí i následující recept, který hravě zvládne úplně každý.
Ingredience
Postup přípravy
Nejprve rozehřejte pánvičku.
Následně nastrouhejte brambory, přidejte majoránku, sůl, pepř a vejce.
Poté mléko, jednu nebo dvě lžíce hladké mouky (záleží na počtu brambor) a česnek.
Následně vše promíchejte, aby se ingredience spojily.
Jakmile je pánvička dostatečně rozehřátá, přilijte slunečnicový olej a usmažte menší bramboráčky.
Na každý bramboráček během smažení ještě přiložte plátek uzeného masa a po chvíli na maso přidejte další vrstvu bramborákového těsta.
Poté bramborák otočte a osmahněte i z druhé strany.
Můžete podávat se zeleninovou oblohou.