Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře

Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře Zdroj: dama.cz

Zpěvačka Tereza Kerndlová si splnila svůj velký sen. Více než 8 let pravidelně jezdila do jižního Španělska, kde si vychutnávala slunce, moře a písečnou pláž. V této oblasti dle svých slov konečně zakotvila. Tereza Kerndlová si s manželem koupila na jihu Španělska dům u moře. O úchvatný výhled z terasy na moře se s ostatními podělila na Instagramu.

Tereza Kerndlová potřebuje ke spokojenému životu hřejivé sluneční paprsky a šumějící moře. Do teplých krajin tato krásná a oblíbená zpěvačka vyráží se svým manželem René Mayerem, kdykoliv jim to pracovní povinnosti dovolí. Dříve si u moře pronajímali vilu, nyní zde konečně získali vysněné zázemí.

“Splnili jsme si sen. Vlastní dům. Osm let jsme hledali s mým mužem tu správnou první linii u moře. Náš nový druhý? Nebo první domov?” napsala na svůj Instagram zpěvačka Tereza Kerndlová a k tomuto vzkazu připojila fotku úžasného výhledu, který má z terasy svého domu přímo na moře.

Kde si Tereza Kerndlová s René Mayerem nový dům vůbec koupili? Tento úspěšný manželský pár zakotvil v malebném přímořském městečku Estepona, které se nachází v jižním Španělsku. 

Do jižního Španělska jezdí manželé Tereza Kerndlová a René Mayer pravidelně už osm let. Toto místo jim přirostlo k srdci do té míry, že se pustili do hledání vlastního bydlení.  A vyplatilo se. Dům u moře v obci Estepona je dokonalým místem k odpočinku a k chytání vitaminu D ze sluníčka.

Aby se s jižním Španělskem Tereza Kerndlová zcela sžila, musí se ještě pořádně obout do studia španělského jazyka. “A teď ještě ta španělština… Že já si ji kdysi na gymplu nevzala místo francouzštiny,” povzdechla si sexy zpěvačky v nadsázce na svém Instagramu.

Fanoušci Terezy Kerndlové se však nemusejí bát toho, že by Česko opustila úplně. Praha, nebo jižní Španělsko? Jak odpověděla zpěvačka svým instagramovým příznivcům, spolu se svým manželem to vidí 50 na 50.

Autor:
Publikováno: 22. 2. 2021 11:13 Nahlásit obsah