Mrchy mezi námi: Ženy narozené v určitém znamení horoskopu s muži nemají slitování

Mrchy mezi námi: Ženy narozené v určitém znamení horoskopu s muži nemají slitování Zdroj: Shutterstock

Mnoho z nás má ve svém okolí ženy, které lze popsat jedním jednoduchým slovem – mrchy. Jsou to většinou atraktivní ženy, které jsou sebejisté, hrdé a jednají bez slitování. Bohužel ať chceme nebo ne, muži na ně jednoduše letí.

Vědci po dlouhodobém pozorování zjistili, že mužům se však takovýto typ žen v některých případech i hnusí. Nejspíš záleží, v jaké pozici se dotyčný právě nachází, zda je jen tichý pozorovatel či přímo účastník celého románku. V celém horoskopu existuje pět znamení zvěrokruhu, které bývají rozené mrchy. Která znamení to jsou? 

Lev

Přesněji řečeno tedy Lvice. Tyto ženy kladou vysoké nároky nejen na sebe, ale i na svého manžela, děti, přátele, jednoduše na všechny ve svém okolí. K tomu, aby byly spokojené, potřebují vysoký plat a pochopitelně být na vysoké pracovní pozici. Slovo ne a nejde to, pro ně ve slovníku nemá místo. Všechny problémy mají pro ně řešení a nebojí se sebevětší výzvy.

Štír

Ženy narozené v tomto znamení moc dobře ví, co vytáhnout, aby vás to zabolelo. Často si vyhledávají křehké a citlivé osoby, kterým záměrně ubližují. Žádné servítky od těchto žen tedy nečekejte, jednají vždy na rovinu a řeknou vše, co si zrovna myslí, i když se to třeba vůbec nehodí. Umějí však urážky zaobalit tak, že vám v prvních sekundách ani nedojde, že vás právě urazily. Jsou to mazané a vychytralé ženy, od kterých nikdy nevíte co čekat. Zdroj: Shutterstock

Vodnář

Vodnářky bývají zpravidla velmi atraktivní ženy, které na první pohled mohou působit hodně a mile, opak je však pravdou. Když je naštvete, jdou téměř přes mrtvoly a jen tak nezapomenou. Pokud s nimi však jednáte s respektem, oplatí vám to a budou na vás bez přetvářky příjemné a laskavé.

Panna

Panny jsou ženy, které mohou působit velmi jemně a slušně. Jenže celkový dojem jim často kazí jejich neustálé změny nálad. Náladovost nemá nikdo rád, ani ženy a ani muži. Když Panny popadne protivná nálada, dokážou být pomstychtivé, uštěpačné a urážlivé. V takovém případě je raději nechte vychladnout a až poté s nimi něco řešte.

Kozoroh

Ženy narozené ve znamení Kozoroha jsou jednoduše tvrdohlavé. Když se pro něco rozhodnou, jdou si tvrdě za tím, ať to stojí, co to stojí. Jsou to ženy, které v práci i v soukromém životě vedou sáhodlouhé monology, kvůli kterým v kolektivu nebývají oblíbené.

Autor:
Publikováno: 9. 3. 2021 16:21 Nahlásit obsah