Kategorie Polévky

Článek
Nejbizarnější a nejděsivější čínské jídlo: Polévka z hadího masa a celého škorpióna
Nejbizarnější a nejděsivější čínské jídlo: Polévka z hadího masa a celého škorpióna Čína je proslulá tradičními jídly s velmi zvláštním složením. Při konzumaci tradiční polévky v čínské provincii Guangdong však zaručeně dostanete strach. Základ tohoto bizarního a děsivého pokrmu totiž tvoří maso z vodního hada a celý škorpión.
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.
Článek
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty
Jak zahustit omáčku či polévku bez mouky: Vyzkoušejte tyto zdravé recepty Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ovšem nechcete při tom použít bílou mouku? Zapomeňte tedy na klasickou jíšku, pokrmy můžete zahustit mnohem zdravější, méně kaloričtější, lehčí, a přesto chutnou verzí. Vyzkoušejte následující možnosti, pomocí kterých uvaříte krémové a husté polévky a omáčky bez jediné špetky mouky.
Článek
Instantní čínské polévky: Pokrm, který vám může v těle nadělat pořádnou paseku
Instantní čínské polévky: Pokrm, který vám může v těle nadělat pořádnou paseku Ačkoliv již tento pokrm v dnešní době nepatří k těm nejprodávanějším, pořád se najdou i tací, kteří konzumují instantní čínské polévky ve velkém. Jenže jak se ukázalo již dříve, pro naše zdraví nejsou vůbec přínosné, ba spíše naopak, proto je dobré si o tomto „jedu“ znovu něco připomenout.