Piškotový koláč s kokosem, který je ještě lahodnější než Raffaello

Jen těžko bychom hledali něco tak dobrého a jemného jako je Raffaello, ale věřte nebo ne, tento piškotový koláč s kokosem je ještě lepší, a navíc naprosto jednoduchý a rychlý!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Těsto
Moučkový cukr
1 hrnek
Kypřící prášek do pečiva
1 balení
1/2 hrnku rozpuštěného másla
Polohrubá mouka
2 hrnky
Mléko
1 hrnek
Vejce
2 ks
Vrchní vrstva
Smetana ke šlehání
1 hrnek
1/2 hrnku kokosu
1/2 hrnku cukru
Postup přípravy
1.
Vyšší plech o velikosti 20x30 cm vymažte máslem.
2.
Vyšlehejte vejce a cukr s rozpuštěným máslem, přidejte trochu mléka, mouku a prášek do pečiva.
3.
Těsto následně přelijte na plech, smíchejte cukr s kokosem a touto směsí těsto posypte. Pečte jej v předem vyhřáté troubě na 180°C.
4.
Jakmile bude koláč upečený, jako závěrečnou vrstvu dejte smetanu a posypte ji ještě kokosem.