Ten nejlepší recept na vepřovou panenku, který musíte zkusit. Tohle si určitě zamiluje celá rodina!
Vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulkou je recept, který bude chutnat úplně každému. Je to skvělý recept na originální využití vepřové panenky. Recept není tak složitý a dokáže ho připravit téměř každý. Je vhodný tedy i pro lidi, kteří s vařením teprve začínají.
Nemusíte se ničeho bát, video vám všechno objasní. Na dobře udělaném videu se můžete podívat, jak se má správně připravovat vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulkou. Dozvíte se také, jak pak máte postupovat při samotné přípravě.
Na následující recept budete potřebovat:
- 2×200 g vepřové panenky
- 6 tenkých dlouhých plátků kvalitní slaniny
- 1 dcl drůbežího vývaru
- slunečnicový olej
- 4 červené cibule
- 40 g krupicového cukru
- 50 ml červeného vinného octa
Tak jak vám chutnala vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulkou? Osvědčil se vám tento recept, budete ho dále používat?
Co na to říkáte? Napište nám do komentářů a pokud se vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli na Facebooku a ostatních sociálních sítích.