Go to FoodPark - premiéra Gastrokroužku a nejsmradlavější menu

Festival Go to FoodPark se pomalu blíží! Pavilon F brněnského výstaviště se promění v gastro zónu, kterou navštíví vybrané restaurace z 365 Gastromapy Lukáše Hejlíka, foodtrucky a kuchyně z celého světa v sekci Ochutnej Svět a potravinové trhy v rámci sekce FoodPark.
Sběratelé razítek do Gastromapy si nesmí zapomenout svoji knihu! Kde jinde můžou doplnit razítka než u nás na festivalu! V rámci 365 Gastropamy, až z Karlových Varů, k nám zavítá stále více populární podnik Bagel louge. Nebudou chybět ani brněnské oblíbené podniky: Cafe Mitte, Burger Inn, Nijas Poke a další. V sekci Ochutnej Svět můžou vyzkoušet chutě ze Španělska, Afriky, Mexica či Srí Lanky.
Na farmářském trhu zase nakoupí od lokálních prodejců sladké, uzeniny, sirupy, pečivo, sýry a vyzkoušet netradiční pokrmy z hmyzu. Na jednom místě najdou více než 50 podniků z České a Slovenské republiky. Největší výzva festivalu patří pro maxijedlíka Jaroslava Němce. Jeho 3chodové nejsmradlavější menu je raritou. Zvládne spořádat islandskou specialitu Hákarl, nejsmradlavější rybu světa Surstromming a jako dezert ovoce Durian?
Návštěvníky nečeká pouze pořádný gastro zážitek, ale také nadupaná show na podiu. Kromě cooking show, kde se představí některé z restaurací, nás čeká i premiérové vystoupení GASTROKROUŽKU v Brně. V sobotu se společně na jevišti představí Lukáš Hejlík, Markéta Pavleje, Darina Křivánková, Marika a Jirka z Kitchen Story, Neplecha na plechu Markéta a František Lorencovi, Adéla Došel Karamel, Lucka a Adéla Taste of Red Place.
Naši moderátoři, Kristýna Kolibová a Lukáš Hejlík, návštěvníky rozhodně ale nenechají sedět. Spousta soutěží, zábavy, jídla, piva, vína a dalšího vás čeká na GO TO FOODPARK.