Jste stále single? Tak to změňte

Jste stále single? Tak to změňte Zdroj: Shutterstock

Kdo by netoužil po pravé a skutečné lásce. Jenže čekání na naši vysněnou polovičku se může někdy zdát nekonečné. Jestliže i vám se nedaří najít někoho, s kým by měl vztah smysl, možná si ve svém životě vytváříte překážky, které tomu brání. Láska není složitá věc a takhle byste na to měly i pohlížet a dodržovat tato následující pravidla.

Být single má do určité doby své výhody, ovšem každá z nás jednou přijde do věku, kdy by měla ráda po boku partnera. Takového, na kterého se může spolehnout, který ji bude milovat, a který s ní bude chtít založit rodinu, postavit dům a zasadit strom. Co když to ale pořád nevychází a vy máte pocit, že každý váš vztah je jen jedna katastrofa za druhou? Zkuste se na sebe a své vztahy podívat trochu s odstupem a zkusit následující: 

Nebuďte náročná

Víte o sobě, že se vám například líbí blonďáci s modrýma očima. To je sice super, ale co kdybyste ze svých požadavků slevila a rozhlídla se kolem sebe a neupínala se jen na jeden typ? To stejné platí i o povaze vašeho „vyvoleného“. Možná právě kvůli těmto požadavkům se ve vašem životě objevují neustále ti stejní muži, ze kterých jste pořád dokola zklamaná.

Nevracejte se k tomu, co bylo

Do každého vztahu vstupujte s čistým štítem. Zapomeňte na to, jak vám bývalí partneři ublížili a své rány z minulosti netahejte do nového vztahu. Tím totiž ze sebe vysíláte negativní emoce, které všechno pokazí dřív, než něco vlastně začne. Tvrdit, že všichni muži jsou stejní, je pěkná hloupost, a tak si na svém novém partnerovi nevylévejte to, co vám vaši bývalí udělali.

Netlačte na pilu

I když jste třeba dlouho sama, nepouštějte se jen kvůli tomu do vztahů, které jsou předem prohrané. Nemluvte pořád o tom a neproste své kamarádky či kamarády, aby vám dohodili „volného kámoše“. Bohužel tohle zoufalé chování má spíše opačný efekt a místo ženy, kterou muži obdivují a snaží se o její srdce, budete patřit mezi ty, které je uhání na každém kroku jako smyslů zbavené. A to vám rozhodně na přitažlivosti nepřidá.

Zdroj: Shutterstock

Změňte společnost

Je většina vašich kamarádek vdaná a mají již děti? A vy se ještě pořád divíte, že jste si nikoho nenašla? V jejich společnosti, kdy navštěvujete především kavárny a dětská hřiště, jen těžko narazíte na toho pravého. Netvrdíme, abyste své kamarádky vyměnila za jiné, jen zkuste vyrazit ven s kámoškou, která je na tom stejně jako vy a uvidíte, že seznamování bude rázem snadnější.

Nevzdávejte to

Nikdy nad hledáním partnera nerezignujte. Jistě, mohou nastat okamžiky, kdy místo na párty raději zůstanete doma s kilem zmrzliny a budete si na všechno a na všechny stěžovat. Vždy se ale těchto stavů zbavte co nejdříve, zažeňte chmury a vyrazte v plné parádě s nadějí, že dnes to vyjde.

Autor:
Publikováno: 22. 9. 2023 12:50 Nahlásit obsah