Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou

Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou Zdroj: Profimedia

Čím jste chtěli být jako malí? Spousta z nás si přála být popelářem, prodavačkou, kamioňákem nebo třeba doktorkou. To herečka a moderátorka Patricie Pagáčová toužila být mořskou pannou. Jak předvedla na Instagramu, svůj dětský sen si konečně splnila a pod vodou jí to jako malé mořské víle neskutečně slušelo. Co na její proměnu říkáte?

“Já si to tady musím nechat na památku, splněnej dětskej sen,” napsala Patricie Pagáčová na Instagram a připojila video, na kterém plave pod vodou jako malá mořská víla. 

Herečka a moderátorka se na chvíli vrátila do svých dětských let, oblékla si kostým mořské panny a ponořila se pod vodu. Z video záběrů, které vznikly a které následně sdílela na svém instagramovém účtu, se všem zatajil dech.

“Jeej, to je krásné! Pravá mořská víla,” okomentovala nádherné video Patricie Pagáčové modelka Andrea Verešová. Patricii jako mořskou pannu pochválili také herečka Tereza Brodská nebo zpěvák a tanečník Filip Jankovič.

Zdroj: Shutterstock Patricie Pagáčová se do role malé mořské víly stylizovala opravdu neskutečně. Oblékla si podprsenku, sukni s rybím ocasem a dekolt ozdobila perlovým náhrdelníkem. To nejtěžší následovalo až poté.

Když hupsla pod vodu, musela mít otevřené oči a zadržený dech tak, aby působila přirozeně. Navíc musela docílit ladných pohybů, tak jako se ve vodě pohybuje mořská panna. Když zhlédnete Patriciino video, výsledek je více než dokonalý, co říkáte?

Zdroj: Instagram.com/patricie.pagacova
Autor:
Publikováno: 7. 10. 2022 09:15 Nahlásit obsah