Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února

Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února Zdroj: Instagram.com @mykychick

Zajímá vás, jak se v současnosti má Natálka ze Svatby na první pohled? Ukrajinská kráska Natália Mykytenko si aktuálně nechala udělat silikonová prsa. Novými ňadry ve vysněné velikosti čtyři se nyní pochlubila na svém Instagramu. Co říkáte, sluší jí to?

23letá Natália Mykytenko se v Česku proslavila účastí v reality show Svatba na první pohled. Natálka po celou dobu účinkování v tomto pořadu budila velké kontroverze. Někdo ji obdivoval, někdo jí nemohl přijít na jméno.

Po skončení vysílání reality show Natálka ze Svatby na první pohled veřejně prohlásila, že její vztah s 37letým podnikatelem Františkem Gebrem byla jenom jedna velká hra pro televizní diváky. Uvedla rovněž, že chodí s regionálním politikem Markem Hrvolem, se kterým se však posléze rozešla.

V každém případě Natálka ze Svatby na první pohled rozhodně nezahálí. Začátkem letošního února si nechala vymodelovat nová silikonová prsa ve velikosti čtyři. První konzultace u plastického chirurga podstoupila již v průběhu ledna. A jaký je výsledek jejího snažení?

S novými silikonovými ňadry velikosti čtyři se Natália Mykytenko nyní pochlubila na svém Instagramu. “Pane doktore, děkujuu, svou práci jste odvedl skvěle,” napsala ke své fotce, na níž má titěrný top s hlubokým výstřihem, díky čemuž jsou její nová prsa vidět v celé své kráse. 

Natália Mykytenko přitom stále nosí speciální podprsenku, která zajišťuje, aby se jí nově vymodelované silikonové poprsí lépe usadilo na hrudníku. Jak sama Natálka na Instagramu uvedla, podprsenku si sundala pouze na focení.

A jak to má Natálka ze Svatby na první pohled s dalšími zásahy plastického chirurga? Jedna ze sledujících se jí na Instagramu zeptala, jestli má v plánu také plastickou úpravu nosu. “Nikdy v životě! Svůj Ukr nos miluju od dětství a nikomu ho nedám,” odpověděla pohotově Natália Mykytenko.

Natálka ze Svatby na první pohled nyní vkládá na Instagram jednu novinku za druhou. Zatímco svými novými silikonovými ňadry většinu sledujících příjemně překvapila, není to tak dávno, kdy všechny šokovala svým přiznáním. Natália Mykytenko totiž otevřeně na Instagramu napsala, že je bisexuálka a že má za sebou i sexuální hrátky s ženami.

Autor:
Publikováno: 17. 2. 2021 12:36 Nahlásit obsah