Vendulka z Ulice, herečka Anežka Rusevová, zhubla 17 kilogramů. Po radikální proměně ji takřka nepoznáte

Vendulka z Ulice, herečka Anežka Rusevová, zhubla 17 kilogramů. Po radikální proměně ji takřka nepoznáte Zdroj: Profimedia

Opravdu výraznou proměnou prošla v posledních měsících herečka Anežka Rusevová, kterou mnozí z nás znají jako oplácanou Vendulku z Ulice. S baculkou je však konec. Herečka přiznala, že zhubla 17 kilogramů. Jak dokazují nejnovější fotky Anežky Rusevové, v současnosti vypadá neskutečně.

Herečka Anežka Rusevová si zaslouží palec na horu. Ručička na váze jí aktuálně ukazuje o 17 kilogramů méně, díky čemuž opravdu prokoukla. Oplácanou Vendulku z Ulice by tak v této krásné 35leté ženě v současnosti viděl málokdo.

“Shodila jsem 17 kilo a cítím se skvěle. Pomáhá mi i okolí, jak pozitivně reaguje! Těší mě, že úbytek váhy vidí,” prozradila sympatická herečka pro Super.cz.

Představitelka Vendulky z Ulice výrazně zhubla nejen na těle, ale také na tváři. Díky radikální proměně má neskutečný šmrnc a nikdo by již o ní rozhodně neřekl, že vypadá jako “stará mladá”.

Herečka Anežka Rusevová prozradila, že jí kila navíc v minulosti vadila, a tak se koncem roku 2021 rozhodla, že začne hubnout. Oslovila proto specialisty, kteří jí sestavili jídelníček na míru založený na nízkém příjmu sacharidů.

Vysadila mouku a cukr a z počátku se vyhýbala také pečivu, těstovinám, bramborám a rýži. Její jídelníček se skládal z pěti menších denních porcí, které obsahovaly zejména bílkoviny, zeleninu a mléčné produkty.

Jak představitelka Vendulky z Ulice přiznává, v současnosti již dietu vyloženě nedrží. Stravuje se však stále zdravě a hlídá si svůj jídelníček. Jejím cílem je udržet si shozená kila a zabránit jojo efektu. Anežce Rusevové to po radikální proměně opravdu sluší, co říkáte?

Zdroj: Instagram.com/anezkarusevova, Super.cz
Autor:
Publikováno: 23. 8. 2022 11:00 Nahlásit obsah