Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!

Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Zdroj: Shutterstock

Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!

Typ č. 1

Zdroj: Shutterstock Pokud vaše pěst vypadá takto, jste ten typ člověka, který je vždy na blízku, aby pomohl i za cenu, že obětuje sám své potřeby a vynaloží do tohoto jednání téměř veškeré své úsilí. Dejte si však pozor na lidi kolem vás, aby této vaší vlastnosti jen nevyužívali. Také máte rádi dobrodružství, vyhledáváte nové zkušenosti a nepoznané věci. Jen tak sedět doma? Na to vás neužije, což z vás také dělá netrpělivého člověka – nejraději byste měli vše hned.

Typ č. 2

Zdroj: Shutterstock Tím, že jste velmi komunikativní člověk, tak si neberete příliš servítky, tedy jednoduše řečeno – co na srdci, to na jazyku, což je vlastnost, které si na vás vaši známí a kamarádi váží. Další kladnou vlastností je váš smysl pro humor, který je opravdu vytříbený a jen tak někoho neomrzí. Velmi vám také záleží na tom, co si o vás druzí lidé myslí a podle toho také jednáte a o svých krocích zdlouhavě přemýšlíte. Ke svému životu potřebuju chválu a to, aby vás někdo neustále povzbuzoval.

Typ č. 3

Zdroj: Shutterstock Jste spíše introvert a potřebujete svůj klid. Sice jste přátelská osoba, ovšem nejste příliš komunikativní. Na druhé straně působíte velmi klidným dojmem. Když se do něčeho pustíte, opustíte od toho, až když je to dokonalé, což má za následek, že na sebe kladete příliš vysoké požadavky, které se vám občas nepovede splnit. Sice nemáte příliš přátel, za to ti, kteří se pohybují ve vašem kruhu, jsou ti praví a vy jim naprosto věříte.

Sedí to na vás anebo jsme se vůbec netrefili? Podělte se s námi o názory v komentářích níže! 

Autor:
Publikováno: 24. 5. 2023 12:28 Nahlásit obsah