Domácí Pali paštika: Po ochutnání již nebudete chtít jinou

Ačkoliv se dají v obchodě koupit vcelku chutné a kvalitní paštiky, budete s námi jistě souhlasit, že není nad domácí výrobu a u paštik to platí dvojnásob. A věřte, že po ochutnání té naší už žádnou jinou nikdy nebudete chtít.
Ingredience
Postup přípravy
Papriku, cibuli a česnek očistěte a společně s rajčaty nakrájejte. Na menší kousky nakrájejte i maso.
Následně všechny ingredience umelte na mlýnku, přidejte vegetu, deko a tuto směs dejte do hrnce.
Důkladně promíchanou směs vařte přibližně hodinku a půl za občasného míchání. Jakmile se směs dovaří, tyčovým mixérem ji ještě promixujte a vložte do uzavíratelných čistých skleněných nádob.
Nyní na řadu přichází sterilizování – dno plechu vystelte novinami, nalijte do něj vroucí vodu, vyskládejte skleněné nádoby s paštikou a v troubě vyhřáté na 200°C sterilizujte přibližně 20 – 25 minut