Kategorie Sport

Článek
Sportovní svět pláče. Ve věku 32 let zemřela trojnásobná olympijská medailistka, spekuluje se o sebevraždě
Sportovní svět pláče. Ve věku 32 let zemřela trojnásobná olympijská medailistka, spekuluje se o sebevraždě Příznivce světové atletiky zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 32 let opustila tento svět trojnásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Tori Bowie. Příčina této slavné americké sprinterky není zatím známá.
Článek
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala Modelka a podnikatelka Simona Krainová je sportovkyně tělem a duší. Když se na sociálních sítích objeví ve sportovním oblečení, rozhodně si na nic nehraje, protože tento outfit bývá její plnohodnotnou součástí. To ale podle Simony Krainové není případ některých influencerek, které sportovní oblečení propagují naoko a “doma se cpou hovadinama".
Článek
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí Modelka Simona Krainová, která příští rok v únoru oslaví již 50. narozeniny, na svůj věk rozhodně nevypadá. Za svůj mladistvý vzhled vděčí zejména svému životnímu stylu, v rámci kterého na sobě každý den maká. Že jí některé ženy vyčítají, že místo toho, aby se starala o domácnost všude možně lítá? Simona Krainová jim napsala jasný vzkaz.
Článek
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet?
Proč po třicítce vypadáme lépe, než když nám bylo dvacet? O ženách se říká, že jsou na vrcholu své krásy mírně po třicítce. Pokud jste i vy dozrála do tohoto věku, klidně sama na sobě proveďte srovnávací test. Vezměte svou aktuální fotku a porovnejte ji s fotkou z doby, když vám bylo dvacet. I když má mládí své výhody, jistě teď vypadáte mnohem atraktivněji. V čem vůbec spočívá tajemství vaší zralé krásy?
Článek
Andrea Verešová je právem pyšná na svou 14letou dceru. Krásná Vanessa je velký sportovní talent
Andrea Verešová je právem pyšná na svou 14letou dceru. Krásná Vanessa je velký sportovní talent Modelka, podnikatelka a influencerka Andrea Verešová má doma velký sportovní talent. Její 14letá dcera Vanessa totiž patří mezi nejlepší snowboardistky v Česku. Na kontě má už spoustu vítězství včetně výhry na Zimní olympiádě dětí a mládeže Karlovarského kraje. Snem této dcery slavných rodičů je dostat se až na skutečnou zimní olympiádu.
Článek
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů Dali jste si na Nový rok předsevzetí, že zhubnete nebo že se budete pravidelně hýbat? Rozhodně v tom nejste sami. Do novoročního hubnutí se pustila také sexy zprávařka Eva Perkausová. Moderátorčini příznivci se však před její instagramovou momentkou z fitka shodli na tom, že nemá rozhodně co shazovat.
Článek
Koronavirus a mimořádná opatření v Česku: Otázky a odpovědi, které byste měli znát
Koronavirus a mimořádná opatření v Česku: Otázky a odpovědi, které byste měli znát Bezpečnostní rada státu vydala s ohledem na šířící se onemocnění COVID-19 několik zásadních opatření. Od 10. března je zakázáno pořádání akcí nad 100 lidí, od 11. března je zrušena školní výuka. Přinášíme důležité otázky a odpovědi, které v tuto chvíli zajímají snad každého z nás.
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.