Holčička měla ve vlasech tisíce vší. Šokující video, které láme rekordy na TikToku, je jen pro silné povahy

Holčička měla ve vlasech tisíce vší. Šokující video, které láme rekordy na TikToku, je jen pro silné povahy Zdroj: Shutterstock.com

Měli jste někdy vši? Nebo jste s nimi bojovali u svých dětí? Určitě víte, že zbavit se vší je běh na dlouhou trať. To rodiče malé hnědovlasé holčičky tento problém zanedbali do té míry, že svou dcerku museli svěřit do rukou profesionálů. Z videa jejího odvšivování, které se šíří TikTokem jako lavina, se však slabším povahám může zvednout žaludek.

Video odvšivování malé holčičky zveřejnila na TikToku společnost s názvem The Lice Angels, tedy Vší andělé. Jde o vlasové specialisty, kteří pomáhají lidem, aby se zbavili vší. S odvšivováním už mají spoustu zkušeností. Ale to, co nyní zažili, jim naprosto vzalo dech.

Do jejich studia přišli rodiče s malou hnědovlasou holčičkou, která měla evidentně zanedbanou vlasovou hygienu. Této dívence se ve vlasech vši rozmnožily do té míry, že rodiče již nevěděli, co s tím. Právě proto se obrátili na profesionály.

Zdroj: Shutterstock.com Vlasoví odborníci z The Lice Angels už toho viděli hodně, ale když se dívence podívali do vlasů, byli z toho, co vidí, naprosto rozhození. Holčičce následně na vlasy nanesli speciální přípravek s olejíčkem a dali se do vyčesávání vlasů pomocí všiváčku, což je malý hustý hřebínek.

Když hřeben utřeli do ubrousku, zjistili, že holčičce se v hlavě vši namnožily do tisícovky kusů. Z celého odvšivování vzniklo video, které v současnosti láme rekordy na TikToku. Dosud jej vidělo více než 30 milionů lidí.

Toto video je pouze pro silné povahy. Pokud se na to necítíte, rozhodně si jej nepouštějte, protože by se vám při jeho zhlédnutí mohl zvednout žaludek. V každém případě se lidé, kteří toto video z odvšivování malé dívenky viděli, pozastavují nad tím, jak rodiče mohli dopustit, aby tento problém zašel tak daleko. Někteří tvrdí, že by již holčičce, která má ve vlasech přemnožené vši, raději oholili hlavu.

Autor:
Publikováno: 21. 1. 2021 12:26 Nahlásit obsah