Krásná a pevná prsa: Žádná operace, pouze osvědčená a zaručená metoda

Krásná a pevná prsa: Žádná operace, pouze osvědčená a zaručená metoda Zdroj: Shutterstock.com

Která žena netouží mít svá prsa krásná a pevná. Je sice možnost plastické operace, ale ono to opravdu není levné, a zvláště maminky po dětech své ušetřené finance raději investují do svých ratolestí. Existuje ovšem velmi jednoduchá a zaručená metoda, jak docílit krásného vzhledu vašich prsou.

Není vůbec důležité, zda máte velká, či malá prsa. Tato metoda pomůže všem, které se nebojí trochy toho cvičení. Budete velmi překvapené, jak je to jednoduché. Celé cvičení se skládá ze 4 jednoduchých cviků, které zvládnete opravdu všechny, není to nic těžkého. 

1. cvik - kolo 

Zdroj: brightside.me Tento cvik, jinak známý jako chakrasana, vám protáhne hruď, páteř a krk. Tím pomáháte předcházet bolestem hlavy a únavě. Lehněte si na záda a nohy umístěte do širší pozice, než je šířka vašich ramen a postavte se na špičky. Dejte ruce za hlavu dlaněmi směrem dolů, prsty směřují na chodidla. Pomalu ale pravidelně dýchejte. Zvedejte váš hrudník a boky tak vysoko, jak nejvíce dokážete. Zkuste zcela narovnat paže a pokuste se v této poloze vydržet 30 sekund. Vše dělejte opatrně a trpělivě.

2. cvik - bojovník

Zdroj: brightside.me Bojovník, jinak také virabhadrasana, vám pomůže posílit, a hlavně rozšířit hrudník a tím jej učiníte více pružným. Nohy dejte daleko od sebe ale vzájemně rovnoběžně. Levou nohu dejte do 90stupňového úhlu a pravou nohu nasměřujte dovnitř. Vydechněte a ohněte levé koleno. Vaše pravá noha by měla zůstat vztažená. Zvedněte ruce a zarovnejte je s vašimi rameny. Hlavu otočte doleva a dívejte se na vaše zápěstí. Tento cvik opakujte 7-10krát, poté to stejné ale na pravé straně.

3. cvik - trojúhelník

Zdroj: brightside.me

Trikonasana, neboli trojúhelníková póza, uvolní a zároveň posílí vaše bříško, záda a zlepší průtok krve. Chodidla dejte dál od sebe, levou nohu postavte do 90stupňového úhlu a pravou do úhlu 15 stupňů. Levý kotník stiskněte levou rukou, pravou ruku natáhněte směrem nahoru. Ruce by měly tvořit jednu přímku, snažte se narovnat kolena. Častým opakováním docílíte toho, že zanedlouho bez problémů dosáhnete celou dlaní na podlahu. Zvedněte hlavu a dívejte se nahoru na prsty vaší ruky. Cvik opakujte i na druhou stranu.

4. cvik - nádoba

Zdroj: brightside.me

Nádoba, nebo také dhanurasana, se doporučuje všem, kteří trpí bolestí zad. Tento cvik pomáhá protáhnou celou délku páteře a současně krásně tvaruje prsa.

Lehněte si na břicho, pomalu dýchejte, pokrčte kolena a zvedněte je směrem k hlavě. Zkuste držet své kotníky s rukama nad hlavou. Nyní se pomalu nadechněte a vytáhněte nohy a ruce tak vysoko, jak jen můžete. Správně je, pokud jsou vaše prsa a boky zvednuté z podlahy a vy udržíte balanc na břiše. Pokuste se vydržet v této poloze po dobu 30 sekund. Tyto cviky pravidelně cvičte každý den a již po krátkém čase uvidíte, jak bude vaše tělo pružnější a prsa pevnější.

Autor:
Publikováno: 6. 8. 2020 15:00 Nahlásit obsah