Dcera Moniky Bagárové oslavila 8 měsíců. Co myslíte, na koho je Rumia podobná?

Dcera Moniky Bagárové oslavila 8 měsíců. Co myslíte, na koho je Rumia podobná? Zdroj: Instagram.com @bagarovamonika

Monika Bagárová vkládá pravidelně na Instagram fotky své rozkošné dcerky. Mezi svými fanoušky tak vyvolává debaty o tom, na koho je Rumia více podobná. Jestli na mámu Moniku, nebo tátu, MMA zápasníka Machmuda Muradova. Malá Rumia nedávno oslavila 8 měsíců a podle fotek na Instagramu je jasné, že se v ní tatínek nezapře.

Dcera Moniky Bagárové Rumia dostala jméno po své babičce, matce uzbecko-českého zápasníka Makhumuda Murada. Česká zpěvačka vkládá na Instagram fotky své rozkošné dcerky pravidelně, díky čemuž je vidět, že malá Rumia roste jako z vody.

Nedávno Rumia oslavila 8 měsíců a dala svým rodičům krásný dárek. Naučila se totiž říkat slovo “máma”. Monika Bagárová navíc se svou roztomile žvatlající dcerkou sdílela na Instagramu video, ze kterého jdou zpěvaččini fanoušci do kolen.

Monika Bagárová a její partner Machmud Muradov mají ze své osmiměsíční dcerky obrovskou radost. Ještě se neví, zda zdědí hudební talent po mamince, nebo zápasnické geny po tatínkovi. Již se ovšem rýsuje Ruminčina podoba. 

Moničini fanoušci se na Instagramu shodují, že malá Rumia je podobná spíše na tatínka. I po mamince však zdědila spoustu půvabu. A co si myslíte vy? Je dcera Moniky Bagárové podobná spíše na maminku, nebo na tatínka?

Autor:
Publikováno: 4. 2. 2021 10:16 Nahlásit obsah