Dívka Cydni Akbar se dlouhé roky styděla za své obočí. Nyní své srostlé obočí ukazuje hrdě na Instagramu a TikToku

Dívka Cydni Akbar se dlouhé roky styděla za své obočí. Nyní své srostlé obočí ukazuje hrdě na Instagramu a TikToku Zdroj: Shutterstock

Britská studentka Cydni Akbar nedá dopustit na své výrazně růžové vlasy. Přesto strhává pozornost něčím jiným než svým extravagantním účesem. Tato 21letá dívka je nepřehlédnutelná díky svému hustému a na kořeni nosu srostlému obočí. Dříve se za své obočí styděla, nyní jej hrdě nosí.

21letá Cydni Akbar měla husté a výrazné obočí už jako malé dítě. Její vrstevníci se jí za její srostlé obočí smáli a říkali jí, že vypadá jako gorila. Právě proto sáhla Cydni po pinzetě už v útlém věku a začala si své obočí trhat. 

Tato britská studentka měla na prahu své dospělosti pracného vytrhávání obočí dost a rozhodla se, že vsadí na přirozenost. Dala valem tenkému obočí, a nechala jej naopak svobodně růst. “Pro ostatní jsou to pouze chloupky navíc, ale pro mě je to podstatná věc,” podotýká britská studentka.

Od té doby, co Cydni Akbar zahodila pinzetu, se dle svých slov cítí mnohem šťastnější. S tím, kdo je, se již vyrovnala a rozhodně ji netrápí, že je jiná. “Jsem nesrovnatelně šťastnější a sebevědomější než v minulosti. Teď už se při pohledu do zrcadla nerozpláču. Jsem spokojená s tím, co mi příroda nadělila. Ale musela jsem se to naučit,” říká Cydni Akbar.

Svůj přirozený vzhled, který podtrhuje právě hustým a srostlým obočím, sebevědomě předvádí na svém instagramovém profilu a rovněž tiktokovém účtu. Čeho chce tímto přístupem docílit? 

Svými fotkami a videi na Instagramu mladá Britka podporuje nejen sebe, ale i své sledující v tom, aby začali pozitivně přijímat své tělo. Měli by jej mít zkrátka rádi, ať už je jakékoliv a ať už se vyznačuje jakýmikoliv odchylkami od “normálu”.

Cydni Akbar dostává každý den spoustu pozitivních komentářů od lidí, které přiměla k tomu, aby se na svůj přirozený vzhled začali dívat jinýma očima. Cydni pravidelně píšou a děkují také rodiče, jejichž dospívající děti se trápí tím, jak vypadají. Samozřejmě se najdou i tací, kteří Cydni Akbar veřejně napíšou, že se jim její vzhled hnusí. Z těchto lidí si však sebevědomá britská studentka již nic nedělá.

A jak si Cydni Akbar vede v oblasti partnerských vztahů? Bezproblémově. Má přítele, který ji miluje se vším všudy a pro kterého je nejdůležitější, že se Cydni cítí dobře a je šťastná.

Zdroj: Metro.co.uk

Autor:
Publikováno: 26. 4. 2021 10:51 Nahlásit obsah