Odvážná Patricie Pagáčová sdílela nahou fotku. Ukázala na ní téměř vše

Odvážná Patricie Pagáčová sdílela nahou fotku. Ukázala na ní téměř vše Zdroj: Profimedia

Patricie Pagáčová sdílela na Instagramu odvážnou fotku, na které odhalila téměř vše. Sympatická herečka a moderátorka se toho opravdu nebojí, což pozitivně ocenili zvláště její fanoušci z řad mužů.

Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová je více než rok maminkou dcery Bibiany. Vzhledem k tomu, že své mateřství musí skloubit i s pracovními povinnostmi, je neustále v jednom kole. Pokud má Patricie společný čas s manželem Tiborem, velmi si toho váží.

Manželé Pagáčovi si naposledy udělali čas jenom pro sebe ve wellness, kde se oddávali masážím, koupelím a saunování. Ze sauny pak zamířili rovnou do venkovního ochlazovacího bazénu, kde Patricie Pagáčová pořídila velmi odvážnou fotku. Ukázala se na ní úplně nahá.

“Boží začátek dne, boží jedna noc bez dítěte, díkybohu za babičky. Vyspaný, vyrelaxovaný, co víc si přát. A teď hurá za Bibi. Mimochodem, ochlazovací jezírko má krásných 17 stupňů a po tý sauně je to prostě pecka,” okomentovala herečka svůj nahý snímek.

Patricie Pagáčová pořídila nahou fotku v ochlazovacím jezírku velmi rafinovaným způsobem. Ukázala na ní holý zadeček a odhalená záda, zbytek nechala na fantazii ostatních. Ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat a její sledující ji chválili za to, jak perfektně vypadá.

“Poprvé v životě chci být bambusem,” reagoval v nadsázce na Patriciinu odvážnou fotku také Roman Vojtek. “Klidně dutý… Ale hlavně ten bambus, co k němu jde Páťa,” doplnil se smíchem oblíbený herec.

Zdroj: Instagram.com/patricie.pagacova

Autor:
Publikováno: 25. 8. 2022 10:15 Nahlásit obsah