Rumburak řezy: Dezert, který si vaše děti zamilují
Víkend se nepřetržitou rychlostí blíží a s ním i klasická otázka – co připravíme za dezert? Už nemusíte dumat ani zběsile prolistovávat kuchařky. Máme pro vás totiž recept na jedinečné Rumburak řezy.
Ingredience
Postup přípravy
Nejprve smíchejte v misce všechny ingredience na těsto.
Následně tuto směs navrstvěte na plech vymazaný máslem či vystlaný pečícím papírem. Těsto poté pečte v předem vyhřáté troubě na 170°C přibližně 20 minut.
Než se těsto upeče, připravte si krémovou náplň – mascarpone smíchejte s cukrem a přidejte vyšlehanou smetanu.
Po vychladnutí těsta na něj tuto krémovou vrstvu naneste.
Na závěr ve vodní lázni nechte rozpustit hořkou čokoládu s rostlinným tukem. Poté čokoládovou vrstvu naneste na koláč.
Koláč nechte ztuhnout v lednici alespoň na tři hodiny a poté jej nakrájejte na menší řezy.